Bomba nopții în fotbal! Fostul șef al lui Dinamo, arestat. Acuzații grave la adresa acestuia

Bomba nopții în fotbal! Fostul șef al lui Dinamo, arestat. Acuzații grave la adresa acestuia.

Dorin Șerdean a fost arestat preventiv de Tribunalul București, în urma unei cereri făcute de Parchetul European. Acesta este acuzat că ar fi emis scrisori false de garanție, anunță Digi 24. 

Cazul este unul mai amplu cu fraudarea fondurilor europene, valoarea totală fiind de 30 de milioane de euro.

Răzvan Zăvăleanu, despre Șerban

Administratorul judiciar al clubului spune că Șerban încă dorea să se implice la echipă. 

Șerdean și-a vândut acțiunile de la Dinamo către Red&White, în luna mai a acestui an, dar încă mai figurează în acționariat, cu 0,1 procente.

”Am avut neplăcuta surpriză să aflu că domnul Șerdean e încă alături de noi. Nu am verificat, dar domnul Șerdean a cumpărat creanțe ale unor creditori. Sper să nu fie adevărat. Nu știu la ce să ne mai așteptăm”, a spus Răzvan Zăvăleanu, la Digi Sport.

Cornel Dinu: „Nu mi-a ascultat nimeni semnalele asupra acestui personaj”

„Nu mi-a ascultat nimeni semnalele asupra acestui personaj, Șerdean, care a avut un caz, pe când era viceprimar și reprezenta partidul lui Oprea cu Dan Diaconescu. Asta trebuia să-i dea de gândit lui Ionuț Negoiță. El are un caz clar, este dosarul adormit și acum la DNA și îmi asum ce spun, când era viceprimar.

A creat o societate cu 14 lire în Anglia, care este exact ce face și Cortacero. Cu societatea respectivă, a creat niște garanții false. A luat pentru Apa Regio o afacere de canalizare din Târgu Jiu.

A luat prin fonduri europene 8.750.000 de euro. Partea lui 870.000, 10 la sută. Am avut chiar o discuție cu el, când mi-a fost prezentat prima dată de Mărginean.

L-am găsit pe domnul Șerdean într-un loc, nu mă așteptam. «Ooo, domnul Șerdean, lumea justiției, garanții false, matale». Și atunci replica lui Serdean a fost: «Ce faceți cu asta aici?».

Îmi zice: «Da domne, dar a fost o comandă politică». Eu va spun fix cum a spus. Comanda politica poate să fie și să bagi cuțitul în cineva, ce faci, bagi?!”, a declarat Cornel Dinu la Digi Sport, în ianuarie 2021.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed