Dan Petrescu a fost luat la întrebări! Ce a pățit imediat după ce a fost instalat la noua echipă. Totul a ieșit la iveală

Dan Petrescu a fost luat la întrebări. Ce a pățit imediat după ce a fost instalat la noua echipă.

Fanii au remarcat imediat, iar jurnaliștii l-au luat tare la conferința de presă.

Ce a pățit Dan Petrescu după ce a fost instalat la Jeonbuk

Dan Petrescu a fost instalat la echipa din Coreea de Sud și a susținut prima conferință de presă. Jurnaliștii nu l-au iertat și l-au luat tare încă de la început. Aceștia au remarcat că antrenorul nu a stat prea mult la nicio echipă.

„De-a lungul carierei, nu ați rămas mult timp la formațiile pe care le-ați pregătit. Fanii lui Jeonbuk consideră că acest lucru este un risc pentru club”, a fost o întrebare.

„În unele locuri stai un an, doi ani, cinci ani. Aș vrea să stau zece ani aici. Dar nu știi niciodată cât de lungă e viața antrenorului, pentru că fiecare club e diferit, pentru că fiecare țară e diferită. Fiecare alegere are presiune și doză de risc, însă trebuie să înduri, trebuie să accepți”, a spus imediat Dan Petrescu.

Românul a semnat un contract pe doi ani și șase luni, iar salariul este de 1,2 milioane de dolari pe sezon. Până acum, Petrescu a pregătit 13 echipe (inclusiv trei mandate la CFR, câte două la Kuban Krasnodar și Sportul Studențesc).

Cea mai lungă perioadă a petrecut-o la Unirea Urziceni, trei ani și trei luni și la Kuban (primul mandat, doi ani și jumătate, între ianuarie 2010-august 2012).

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed