Gigi Becali, umilit în direct! Strategia şefului de la FCSB, făcută praf. Greşeala uriaşă pe care a comis-o

Gigi Becali, umilit în direct! Strategia şefului de la FCSB, făcută praf. Greşeala uriaşă pe care a comis-o. Fostul mare jucător al Stelei, Ilie Dumitrescu, dă de pământ cu latifundiarul din Pipera.

Ilie Dumitrescu râde de Gigi Becali. Spune că aducerea lui Alexandru Băluţă a fost total inoportună.

Gigi Becali, umilit în direct!

Ilie Dumitrescu l-a ironizat pe patronul celor de la FCSB, Gigi Becali. Transferul mijlocașului Alexandru Băluță, fotbalist liber de contract, nu are loc la vicecampioană, conform lui Ilie Dumitrescu.

Acesta că nu înțelege decizia latifundiarului din Pipera de a mai aduce un jucător, care poate juca în bandă. Acolo, roș-albaștrii mai au deja 4 jucători. Florinel Coman, Octavian Popescu, David Miculescu și Andrei Cordea.

„Pe teren nu poți să intri decât în 11. Până la urmă, trebuie să alegi o variantă. Acum sunt 5! Pe două posturi sunt 5 jucători: Coman, Tavi Popescu, Miculescu, Cordea și Băluță.

Nu schimbă sistemul, va juca tot 4-3-3, mai ales după tot ce a câștigat Manchester City acum (n.r. – Tripla). Sau poate joacă 9 fals, câteodată, să surprindă adversarul în deplasare și să-l scoată pe Compagno”, a declarat Ilie Dumitrescu, în direct Digi Sport.

Alexandru Băluță ar urma să fie testat de FCSB în amicalele din această vară pe postul de mijlocaș central. Asta deşi la CSU, între 2014 și 2018, a evoluat în linia celor 3 atacanți, dreapta sau stânga. În străinătate a jucat rolul decarului, dar într-un modul 4-2-3-1, fiind plasat în spatele atacantului. La FCSB i se pregătește rolul de inter în sistemul 4-3-3.

Și el ar urma să fie cel care să acopere golul lăsat de despărțirea de Edjouma, fotbalist care nu mai dorește sub nicio formă să continue în roș-albastru. Ar urma să completeze cu Olaru cuplul de mijlocași centrali ofensivi, care să evolueze în spatele atacantului.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed