Gigi Becali a decis să-l dea pe Robert Ion la Farul Constanța

Patronul celor de la FCSB a decis să se despartă de încă un jucător. Robert Ion a ajuns la echipa lui Gică Hagi, Farul Constanța.

Anunțul a fost făcut de constănțeni pe pagina de socializare.

Robert Ion (21 de ani) este al doilea jucător de la FCSB care ajunge la echipa lui Hagi în această vară. Acesta a fost împrumutat în sezonul trecut la Academica Clinceni, iar acum a semnat un contract pentru următoarele trei sezoane cu echipa de la malul mării.

”Farul Constanța a ajuns la un acord cu mijlocașul Robert Ion, care a semnat un contract valabil pentru următorii 3 ani.

În vârstă de 21 de ani (05.09.2000), Robert Ion evoluează ca mijlocaș ofensiv, are 1,79m și 70kg și este fost internațional de juniori și a mai evoluat pentru FCSB și Academica Clinceni.

Bun venit, Robert, și cât mai multe realizări în tricoul alb-albastru!”, a anunțat Farul Constanța.

Robert Ion a jucat 31 de meciuri la Academica Clinceni. A marcat trei goluri și a reușit trei assisturi. Potrivit Transfermarket, fotbalistul este cotat la 250.000 de euro.

Dragoș Nedelcu a fost primul jucător de la FCSB care a ajuns la Farul Constanța în această vară. De asemenea, de la echipa lui Gigi Becali au mai plecat Claudiu Keșeru, Andrei Burlacu, Paulo Vinicius și Andrei Miron.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed