Dezvăluiri incendiare despre Ionel Ganea! Răzvan Lucescu a dat cărțile pe fata. Totul a ieșit la iveala abia acum

Dezvăluiri incendiare despre Ionel Ganea! Răzvan Lucescu a dat cărțile pe fata.

Totul a ieșit la iveala abia acum. Antrenorul a povestit o fază pe care nu o va uita niciodată.

Răzvan Lucescu, moment fabulos cu Ionel Ganea

Fostul antrenor al giuleștenilor a povestit în cadrul podcast-ului PodGrant mai multe momente memorabile.

Răzvan Lucescu nu a putut să nu-și aducă aminte de momentul în care Rapid a câștigat Cupa României, în sezonul 2006-2007. În acel meci au marcat Ianis Zicu și Mugurel Buga, pe terenul celor de la Poli Timișoara.

Antrenorul a povestit o întâmplare haioasă cu Ionel Ganea, pe atunci jucător la Rapid.

„După câștigarea Cupei României, a fost o noapte albă. Trebuia să luăm avionul, pentru întoarcerea de la Timișoara. După meci, am fost la hotel și toată lumea a fost liberă să iasă. Ca o paranteză, îmi aduc aminte ce atmosferă au făcut timișorenii acolo, coregrafie de vis.

Meciul a fost câștigat cu un joc perfect, 2-0. După meci, toată lumea a dispărut. Eu am plecat cu organizatorii, cu sponsorii de la Timișoreana la un pahar de vin, șampanie. La ora 05:30, nu mai voiam să plec. Avionul era la 6 jumate. Văd că vin jucătorii de la Rapid și încep să cânte: hai acasă, hai acasă! Mi-a dat un prieten o bere, să mă dreg, m-a luat cu totul. Avionul era linie comercială, plină. Noi toți cântam, erau și două doamne în vârstă cărora le-a plăcut atmosfera.

Am început să trec pe la fiecare jucător, pe unul îl mângâiam, altuia îi dădeam câte un pumn, dar tot cu dragoste, în funcție de evoluție. M-am oprit în dreptul lui Ionel Ganea. Care stătea sprijinit cu capul de scaunul din față, dormea. Am vrut să-i dau un pumn, dar m-am gândit… băi, stai puțin! (nr. râde) Nu știam cum reacționează. Și supărat că nu jucase finala… Dar s-a comportat excepțional la meci. Îmi revine în imagine cum stătea acolo și cum m-am oprit: ai grijă, Răzvan, că nu știi cum ești jos (nr. râde din nou)”, a explicat Răzvan în podcastul PodGrant.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed