Anunţul momentului despre înlocuitorul lui Dan Petrescu! A spus clar când vine la CFR Cluj. Ce obiective are cu echipa din Gruia

Anunţul momentului despre înlocuitorul lui Dan Petrescu. Italianul a spus clar când vine la CFR Cluj.

Ce obiective are Andrea Mandorlini cu echipa din Gruia.

Înlocuitorul lui Dan Petrescu a anunțat când vine la CFR Cluj

Neluțu Varga s-a orientat rapid după ce Dan Petrescu a plecat de la echipă. S-a înțeles cu Andrea Mandorlini, antrenor care i-a mai pregătit pe clujeni în urmă cu 10 ani.

Italianul spune că a ajuns la un acord de principiu și este așteptat să ajungă în România miercuri.

„Mai sunt câteva detalii despre contract de pus la punct. Merg la Cluj ca să le lămurim. Este o nouă provocare, o nouă aventură și sunt foarte fericit. Cunosc multă lume în Cluj, îmi place orașul, cu toții m-au sunat acum și mi-au spus că speră să mă vadă. Sper ca totul să fie bine și să facem un acord definitiv. Trebuie să vin câteva zile să văd cum sunt lucrurile, să vorbesc cu Răzvan Zamfir, cu Mara și să facem o echipă bună. CFR rămâne o echipă puternică, care a câștigat campionate în ultimii ani’, a spus fostul jucător al lui Inter pentru Prosport.

Antrenorul speră să mai poată câștiga încă un titlu alături de clujeni.

„Fotbalul românesc poate să facă mai mult. Acum sunt alți oameni în conducere și este un proiect important, un proiect câștigător. Atunci, după CFR am mers la Verona unde au fost 5 ani incredibili, așa că CFR mi-a adus mult noroc”, a mai spus tehnicianul.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed