Acuzaţii devastatoare la adresa lui Dan Petrescu! L-au părăsit după ce a plecat de la CFR Cluj. Dezvăluiri crunte despre antrenor

Acuzaţii devastatoare la adresa lui Dan Petrescu! L-au părăsit după ce a plecat de la CFR Cluj. Dezvăluiri crunte despre antrenor după ce a plecat în Coreea şi a preluat-o pe Jeonbuk Motors.

Ies la iveală amănunte absolut uluitoare despre Dan Petrescu. Antrenorul a plecat de la CFR Cluj cu scandal.

Acuzaţii devastatoare la adresa lui Dan Petrescu!

Dan Petrescu a câștigat 5 titluri de campion cu două echipe diferite. Finalul sezonului trecut a fost însă crunt pentru antrenor. S-a certat cu Gică Hagi, Gică Popescu și Iașko, dar asta nu e tot. Plecarea în Coreea de Sud, unde va fi prezentat la Jeonbuk, se produce și ea în condiții cel puțin ciudate.

Doar doi oameni din staff au acceptat să-l însoțească. Este vorba despre Valeriu Bordeanu și Bogdan Aldea. Restul au refuzat propunerea lui Petrescu. Principalul motiv este legat de modul în care a decis să le stabilească salariile.

Sud-coreenii i-au oferit lui Petrescu un buget de 1,5 milioane de euro pe an. Banii erau pentru el și secunzii săi. A hotărât să oprească 1,2 milioane de euro pentru el. Ceilalţi 300.000 de euro urmau să fie împărțiți de ceilalți. Era vorba patru oameni pe care voia să-i ia în staff.

Era vorba de 6.500 de euro pe lună pentru fiecare. Doi dintre ei nu au acceptat. Se pare că relaţia dintre antrenor şi secunzii săi se deteriorase. Antrenorul secund Costin Curelea, antrenorul cu portarii Cristian Modovan și preparatorul fizic Cristi Dragotă au refuzat să plece în Coreea de Sud, conform playsport.ro. Alin Minteuan a rămas la CFR Cluj.

Pe siteul celor de la Jeonbuk, colaboratori principali ai lui Petrescu sunt trecuți Won-jae Park, antrenor secund, și Se-joon Lee, preparator fizic. De asemenea, Roberto Di Matteo, fostul coleg al lui Petrescu la Chelsea, este trecut consultant.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed