Veste cruntă pentru Gică Hagi! Nu a avut nicio şansă. Anunţul este oficial

Veste cruntă pentru Gică Hagi! Antrenorul nu a avut nicio şansă. Anunţul este oficial.

Tehnicianul campioanei României era pe lista celor de la Ajax, însă gruparea din Amsterdam a anunțat că un alt antrenor a fost adus la echipă în locul lui Gică Hagi.

Veste cruntă pentru Gică Hagi

Formația de pe Johan Cruijff Arena a semnat cu Maurice Steijn (49 de ani), potrivit celor de la Sportbookies.nl.

Steijn, care a antrenat anterior pe cei de la Sparta Rotterdam, îi va lua locul lui John Heitinga, cel care-l înlocuise pe Alfred Schreuder la Ajax Amsterdam.

Totuși, Maurice Steijn nu era prima alegere a „lăncierilor”, ei dorindu-l inițial pe norvegianul Kjetil Lnutsen, însă negocierile cu cel din urmă au eșuat.

Sven Mislintat, directorul sportiv al echipei din Amsterdam, a fost cel care a insistat ca Maurice Steijn să vină la Ajax. Steijn a semnat un acord ce va fi valabil timp de trei sezoane. El va colabora cu asistenții Hedwiges Maduro și Said Bkkati.

Până la acest moment, Steijn nu a mai antrenat echipe europene de top. Cariera lui a început la ADO Den Haag, în luna iunie a anului 2011. Apoi el a semnat cu Venlo, formație pe care a antrenat-o între anii 2014-2019.

După contractul cu Venlo, Steijn s-a aflat pe banca tehnică a celor de la Al Wahda din Emiratele Arabe Unite. Apoi, el i-a antrenat pe cei de la Breda și mai târziu pe cei de la Sparta Rotterdam.

Pe cea din urmă echipă a reușit să o salveze de la retrogradare, astfel că, în sezonul 2022-2023, gruparea a încheiat campionatul pe locul 6, după ce a evoluat în finala play-off-ului pentru Conference League contra Twente Enschede, însă a pierdut cu scorul general de 1-2.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed