Dan Petrescu face anunţul momentului! Obiectivul uriaş al antrenorului român. Ce le-a transmis coreenilor chiar de pe aeroport

Dan Petrescu face anunţul momentului! Obiectivul uriaş al antrenorului român. S-a aflat ce le-a transmis coreenilor chiar de pe aeroport, înainte de a face joncţiunea cu noua sa echipă.

Dan Petrescu are planuri mari la noua sa echipă. Nu s-a dus în Coreea doar pentru bani. Vrea să şi facă performanţă la echipa cu care tocmai a semnat.

Dan Petrescu face anunţul momentului!

Dan Petrescu are mentalitate de învingător. După titlurile cu CFR Cluj a decis să schimbe echipa. A încercat o experienţă în Coreea de Sud. A preluat echipa Jeonbuk Hyundai Motors FC. Chiar de pe aeroport a anunţat ce obiectiv are la noua sa echipă.

Petrescu vrea să câştige titlul, dar şi Liga Campionilor Asiei. Este deja printre favoriţii fanilor de la Jeonbuk. „Sunt foarte fericit să fiu aici. Bineînţeles că sunt obosit, dar mi-am dorit această experienţă şi sper să îi fac foarte fericiţi pe fanii acestei echipe. Acesta este obiectivul meu la această echipă. Să câştig campionatul şi să câştig Liga Campionilor”, a spus Petrescu, imediat după ce a ajuns în Coreea.

Deși Dan Petrescu a semnat deja cu cei de la Jeonbuk, ”Bursucul” nu a stat pe banca noii sale formații la meciul de campionat cu Gangwon, scor 2-1, în runda a 18-a. Antrenorul român va începe activitatea la noua echipă abia din data de 14 iunie, atunci când ar urma să susțină și prima sa conferință de presă.

Chiar dacă nu a stat pe banca noii sale echipe, Dan Petrescu pare să le fi purtat sud-coreenilor la meciul cu Gangwon. În urma succesului din deplasare cu Gangwon, Jeonbuk a urcat pe locul cinci în campionat, care asigură prezența în play-off, cu 27 de puncte.

Noua formație a ”Bursucului” a cucerit 9 titluri de campioană în Asia (cel mai recent în 2021) şi două trofee în Liga Campionilor Asiei (ultimul în 2016).

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed