Gigi Becali forţează loviturile verii! Detalii de ultimă oră. Care sunt vedetele care vor veni la FCSB

Gigi Becali forţează loviturile verii! Detalii de ultimă oră. S-a aflat care sunt vedetele care vor veni la FCSB. Chiar latifundiarul din Pipera a fost cel care a venit cu amănunte despre ţintele vicecampioanei.

Gigi Becali a dat afară o echipă de la FCSB. Acum, vrea să aducă jucători care să-l ajute să ia titlul cu FCSB.

Gigi Becali forţează loviturile verii!

Alexandru Băluţă e la o semnătură distanţă de a ajunge la echipa lui Gigi Becali. Patronul de la FCSB a vorbit şi despre ofertele pe care le-a făcut jucătorilor pentru Damjan Djokovic și Vlad Chiricheș. Crede că aceştia vor ajunge şi ei la vicecampioană.

În plus, a anunţat care va fi strategia de transferuri din această vară. „Nu știu nimic nici despre Djokovic. Nu mai iau jucători la întâmplare. Am zis că, până pe data de 5, când pleacă echipa în cantonament, să avem 3,4,5 jucători noi.

Vreau să iau jucători care sunt sigur că joacă. Lui Djokovic i-am făcut o ofertă și așteptăm un răspuns, de la Chiricheș așteptăm răspuns. Ei probabil, cred eu, că așteaptă ceva mai bun și, dacă nu vine ceva mai bun, vin la FCSB. Mă refer la Chiricheș, la Djokovic.

Eu cred că o să vină toți. Nu știu Chiricheș, dar Djokovic și Băluță cred că da, o să vină”, a mai punctat Becali.

Vicecampioana va juca în turul 2 preliminar al Conference League în acest sezon. Becali speră ca Elias Charalmbous să califice echipa în grupele competiţiei. Dacă va ajunge acolo, vicecampioana va avea aproximativ 8 milioane de euro asigurate doar din prezenţă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed