Scandal uriaş între Gigi Becali şi Mihai Rotaru! Dezvăluirile momentului în Superliga: ‘De acum încolo o să fie sânge’

Scandal uriaş între Gigi Becali şi Mihai Rotaru! Dezvăluirile momentului în Superliga. Patronul celor de la FCSB a dat cărţile pe faţă. După ce s-a înţeles cu Alexandru Băluţă a intrat în război cu Mihai Rotaru.

Gigi Becali a anunţat ce se întâmplă după ce l-a acontat pe Alexandru Băluţă. Jucătorul cu trecut la CSU Craiova a pornit scandalul între latifundiar şi Mihai Rotaru.

Scandal uriaş între Gigi Becali şi Mihai Rotaru!

Gigi Becali şi Mihai Rotaru nu-şi mai vorbesc. Chiar şeful celor de la FCSB a fost cel care a dat toate detaliile. Animozităţile dintre cei doi sunt mai vechi, înainte de mutarea cu Băluţă.

Becali spune că Rotaru i-a transmis clar. Va fi război pe faţă între cele două cluburi. Totul a pornit de la mutarea lui Dawa la FCSB. Acum, acontarea lui Băluţă a declanşat scandalul uriaş între cei doi.

„Lui Băluță i-am făcut o ofertă și trebuia să dea răspunsul. Nu a dat niciun răspuns până acum, i-am făcut ofertă acum două săptămâni. Eu am vorbit cu Mihai Rotaru. Eu i-am făcut ofertă lui Băluță înaintea lui Rotaru și trebuia să dea un răspuns. L-am întrebat pe băiat și mi-a zis: «Am avut doar o discuție cu nea Mihai, nu am negociat nimic».

A fost o situație la fel și când a fost vorba de Dawa. Mi-a zis: «Ai încălcat convenția. De acum încolo o să fie sânge!» Nu știu dacă Băluță a dat răspunsul. Eu nu știu nimic, am fost plecat”, a declarat Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed