Mihai Stoica face dezvăluirea serii! Strategia secretă a celor de la FCSB, devoalată. Totul s-a aflat în direct

Mihai Stoica face dezvăluirea serii! Strategia secretă a celor de la FCSB, devoalată. Totul s-a aflat în direct. Chiar managerul general al vicecampioanei a vorbit despre campania de transferuri, dar şi despre vedetele echipei roş-albastre.

Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali pregăteşte mai multe surprize. FCSB urmează să transfere mai mulţi jucători pentru a câştiga titlul în sezonul viitor de Superliga.

Mihai Stoica face dezvăluirea serii!

Gigi Becali a decis să producă schimbări în lotul FCSB, din care au plecat jucători importanţi. Au fost îndepărtaţi Deian Sorescu, Joonas Tamm, Iulian Cristea, Sorin Şerban, Răzvan Oaidă, Boban Nikolov şi Billel Omrani.

În privinţa transferurilor, Mihai Stoica a dezvăluit că anumiţi fotbalişti sunt aproape de a semna cu FCSB. În echipă sunt doriţi cel puţin doi fundaşi centrali, un mijlocaş şi un atacant.

Sunt doriţi Arnold Garita, Mamadou Thiam, Damjan Djokovic. FCSB mai vrea şi doi fundaşi centrali străini, dar şi pe Andre Duarte, iar negocierile sunt în derulare.

Mihai Stoica a anunţat că se va ocupa personal de David Miculescu. Spune că jucătorul venit de la UTA pe 1,7 milioane de euro poate juca şi atacant central. „Eu am mare încredere că în situaţia în care Compagno trebuie înlocuit, deşi eu îl văd un jucător foarte bun. Miculescu, de care mă voi ocupa personal, va fi o soluţie pentru noi şi în partea dreaptă, şi ca număr 9. Am foarte mare încredere în el. Trebuie să schimbe nişte chestii şi le va schimba. Are nişte calităţi extraordinare. Aşa îl văd eu.

Compagno, dacă pleacă, pleacă pe bani mulţi. Pleacă pe clauză. Cum să fim nemulţumiţi? E al doilea golgheter al campionatului”, a declarat Mihai Stoica, în direct la Orange Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed