Novak Djokovic surprinde pe toată lumea! Anunţul incredibil făcut după Roland Garros. Nimeni nu se aştepta la asta

Novak Djokovic surprinde pe toată lumea! Anunţul incredibil făcut după Roland Garros. Nimeni nu se aştepta la asta. Nole a câştigat al doilea turneu de Mare Şlem al anului şi a devenit omul cu cele mai multe trofee de Grand Şlam.

După titlul cu numărul 23 în turneele de Mare Şlem, Novak Djokovic şi-a impus alte obiecrive. Nole ţinteşte turneul de la Wimbledon.

Novak Djokovic surprinde pe toată lumea!

Novak Djokovic l-a învins pe Casper Ruud, scor 7-6(1), 6-3, 7-5 și a cucerit trofeul la Roland Garros 2023. Sârbul și-a făcut deja programul pentru sezonul de iarbă. Are un plan uriaş după ce a ajuns la 23 de turnee de Grand Slam câştigate, record absolut în tenisul masculin.

Sârbul vânează acum altă performanță. Are 7 victorii pe iarba de la Wimbledon. Un triumf la ediția din acest an l-ar face egalul lui Roger Federer. Competiția de la All England Club este programată între 3 și 16 iulie. Nole o va aborda fără vreun turneu premegător. Potrivit The Tennis Podcast, noul lider mondial a transmis într-o conferință un mesaj clar.  „Wimbledon și atât!”, a spus sârbul.

Programul sezonului de iarbă:

‘s-Hertogenbosch » 12-18 iunie
Halle » 19-25 iunie
Queen’s » 19-25 iunie
Mallorca » 26 iunie – 2 iulie
Eastbourne » 26 iunie – 2 iulie
Wimbledon 3-16 iulie

Novak nu se gândește la retragere. Spune că se simte excelent din punct de vedere fizic și că va fi pregătit pentru Wimbledon. „De ce ar trebui să mă gândesc la retragere, dacă în continuare câștig turnee de Grand Slam? Deja mă gândesc la Wimbledon!”, a spus Novak Djokovic într-un interviu acordat imediat după victoria cu Ruud.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed