Cea mai cunoscută impresară din lume, făcută praf! Imagini care i-au scos din minţi pe fani. Scandalul este uriaş / Foto

Cea mai cunoscută impresară din lume, făcută praf! Imagini care i-au scos din minţi pe fani. Scandalul este uriaş după ultimele postări ale vedetei. Totul a devenit public în urmă cu puţin timp.

Cea mai cunoscută impresară a declanşat un scandal uriaş în spaţiul virtual. Femeia celebră a devenit protagonistă din cauza unor fotografii postate.

Cea mai cunoscută impresară din lume, făcută praf!

Impresara Wanda Nara este din nou în centrul atenției din cauza unor fotografii postate. Soția lui Mauro Icardi este implicată într-un nou scandal. Ea a obișnuit deja pe toată lumea să fie o prezență controversată în online prin aparițiile extrem de sexy pe care le are. Wanda se pozează fără inhibiții.

De această dată a ajuns în „gura fanilor” în urma unor fotografii pe care le-a postat împreună cu fata cea mare pe care o are cu fotbalistul.

Wanda are cinci copii, trei din prima căsătorie cu Maxi Lopez, și două fete din căsnicia cu Icardi. Wanda s-a pozat cu Francesca, fetița de 8 ani, care apare machiată, purtând un ruj închis la culoare pe buze.

Fotografiile au stârnit controverse, una dintre ele având legătură cu operațiile estetice la care s-a supus agentul lui Icardi. Fanii au acuzat-o că s-a operat să se întinerească. O alta are legătură cu faptul că și-a machiat fata. „Încerci să arăți ca fetița ta”, a scris o urmăritoare.

„Nu, nu e versiunea ta. Tu ești versiunea ei, ți-ai făcut fața precum fiica ta”, a scris o alta „Nu se poate să machiezi un copil mic, e atât de greșit”, a mai scris un fan.

„E identică tatălui său”, „Seamănă extrem de mult cu tatăl ei”, au mai fost câteva dintre comentarii. „Nu are nicio treabă. Ea e frumusețe naturală, cum e tatăl ei”, a scris un alt urmăritor. „Ți-ai operat nasul să arăți ca fata ta”, a mai scris un fan.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed