Dan Petrescu a ajuns să se compare cu Sir Alex Ferguson: Ce îl mai motiva? Trebuia să câștige și în Europa

Dan Petrescu (54 de ani) a câștigat al patrulea titlu în Liga 1 cu CFR Cluj, dar este conștient că are nevoie de rezultate notabile în cupele europene pentru a se remarca la nivel înalt.

CFR Cluj face schimbări radicale în lot în această vară, deși a câștigat campionatul pentru a cincea oară la rând. Ardelenii s-au despărțit de 11 jucători în această vară, iar lista plecărilor nu s-a închis.

În schimb, CFR Cluj a transferat șase jucători în această vară: Christopher Braun (fundaș dreapta, de la FC Botoșani), Karlo Brucic (fundaș stânga, de la FC Koper), Karlo Muhar (mijlocaș, de la Lech Poznan), Vito Hammershoy-Mistrati (mijlocaș, de la Randers), Denis Kolinger (fundaș central, de la Velje BK), Jefte Betancor (atacant, de la Farul Constanța).

CFR Cluj va juca împotriva campioanei Armeniei, Pyunik Erevan, în primul tur preliminar din UEFA Champions League.

Primul duel va avea loc în Armenia, pe 5 sau 6 iulie. Returul este programat peste o săptămână, la Cluj-Napoca.

Antrenorul campioanei României, Dan Petrescu, vrea să obțină rezultate notabile în cupele europene și a făcut o comparație cu legendarul Sir Alex Ferguson.

“Noi vrem să câștigăm pentru că așa e normal. Când era Ferguson la Manchester United, ce îl mai motiva? Trebuia să câștige și în Europa. Vă dați seama că și eu mi-aș dori să câștig Champions League, dar nu sunt la Manchester United. Nu am același buget.

Dacă, Doamne ajută, suntem inspirați, puternici și ajungem cât mai sus, să încercam să ajungem în grupele pe care și le dorește patronul de când am venit. Poți să ai și 100 de milioane buget, asta nu înseamnă că îți asigură calificări”, a spus Dan Petrescu, pentru as.ro, potrivit digisport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed