S-a decis soarta lui Andrea Compagno! Ce se întâmplă cu cel mai bun jucător din Superliga. Gigi Becali a spus clar

S-a decis soarta lui Andrea Compagno! S-a aflat ce se întâmplă cu cel mai bun jucător din Superliga. Gigi Becali a spus clar în direct. Deşi se credea că va pleca de la FCSB, atacantul italian rămâne pe loc.

Gigi Becali nu mai este dispus să renunţe la Andrea Compagno. Asta deşi zvonurile spuneau că va pleca în străinătate, pe o sumă de circa 2,5 milioane de euro.

S-a decis soarta lui Andrea Compagno!

Gigi Becali a revenit la sentimente mai bune faţă de Andrea Compagno. Dacă la finalul sezonului trecut a negociat plecarea atacantului italian, acum latifundiarul din Pipera s-a răzgândit. A spus clar că vârful italian va rămâne la FCSB și în sezonul următor.

Patronul grupării „roș-albastre” a precizat că a purtat discuții în ceea ce privește plecarea lui Andrea Compagno. Nu a ajuns la un consens la negocieri, iar asta a însemnat păstrarea atacantului italian la echipa sa.

„Îl avem pe Compagno, dar să avem și dublură. (n.r. Compagno rămâne?) Păi, da! A fost o treabă, o negociere, dar nu (n.r. a ieșit transferul). (n.r. Nu au dat cât trebuie?) Da, nu au dat”, a spus Gigi Becali în direct la DigiSport.

Andrea Compagno, cotat la două milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate, se află la FCSB din august 2022. Mai are contract cu gruparea „roș-albastră” până la finele sezonului următor.

Atacantul a fost adus în luna spetembrie a anului trecut de la FCSU Craiova. Becali i-a plătit 1,5 milioane de euro lui Adrian Mititelu în schimbul fostului atacant al Ştiinţei.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed