Decizie radicală a lui Adrian Mutu! I-a dat afară de la Rapid. Anunţul este oficial

Decizie radicală a lui Adrian Mutu! I-a dat afară de la Rapid. Anunţul este oficial. Echipa din Giuleşti s-a despărţit, în urmă cu puţin timp, de doi jucători. Nu mai avea nevoie de ei în sezonul viitor.

Trupa antrenată de Adrian Mutu i-a dat afară pe Damien Dussaut și Younes Bnou Marzouk. Decizai este definitivă şi a fost deja anunţată oficial.

Decizie radicală a lui Adrian Mutu!

Cei doi jucători și-au terminat contractele cu echipa antrenată de Adrian Mutu. Marzouk a bifat 32 de meciuri. În schimb, Dussaut a jucat doar trei partide în tricoul alb-vișiniu. Damien Dussaut a venit de la Farul Constanța vara trecută, însă nu a reușit să se impună în angrenajul celor de la Rapid. Jucătorul cu cetățenie franceză a adunat doar 180 de minute în tot sezonul pentru echipa din Capitală.

Younes Bnou Marzouk s-a transferat la Rapid în vara anului 2021. În primul sezon a reușit să înscrie de cinci ori. ”Mulțumim, băieți! Mult succes”, a fost mesajul Rapidului pentru cei doi fotbaliști.

Rapid a făcut trei transferuri oficiale până în acest moment. Giuleștenii i-au adus la echipă pe: Omar Al Sawi (19 ani), de la Csikszereda Miercurea Ciuc, pe Răzvan Oaidă (26 de ani), adus liber de contract după ce a fost dat afară de FCSB, și pe Christopher Braun (31 de ani), adus de la CFR Cluj.

Mai mult, echipa din Giuleşti ar fi pregătită să plătească 1,3 milioane de euro pentru transferul lui Denis Drăguș. Standard Liege nu acceptă un nou împrumut al atacantului după ce l-a cedat sezonul trecut la Genoa, acolo unde fotbalistul a evoluat doar în cinci meciuri, astfel că valoarea nu avea cum să-i crească.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed