O formație din Superliga aruncă bomba! Îl vrea pe Florinel Coman. Patronul grupării a spus clar

O formație din Liga 1 aruncă bomba! Jucătorul de la FCSB este dorit de cei de la Sepsi.

Laszlo Dioszegi, patronul „alb-roșilor”, a spus că vrea să-l aducă la formația sa pe Florinel Coman, atacantul de la FCSB.

O formație din Liga 1 aruncă bomba

Totuși, Dioszegi a recunoscut că transferul lui ar fi aproape imposibil de realizat, astfel că s-ar mulțumi și cu Claudiu Petrila, de la CFR Cluj.

„L-am vrea pe Coman. Dar știu până unde putem întinde plapuma așa că e imposibil. Dacă totuși nu se poate Coman, mi-l doresc la fel de mult pe Petrila de la CFR Cluj. E unul dintre fotbaliștii mei favoriți.

El a mai fost la noi și a avut o perioadă excelentă. Poate ar fi tentat de o revenire la Sfântu Gheorghe. Pentru că suntem pregătiți să îl primim cu brațele deschise”, a afirmat Dioszegi, potrivit Playsport.

Antrenorul pe care Sepsi îl vrea la echipă

De altfel, gruparea din Sfântu Gheorghe s-a despărțit de trei fotbaliști: Dimitrov Radoslav, Anass Achahbar și Enriko Papa.

„Jucătorii Dimitrov Radoslav, Anass Achahbar și Enriko Papa nu mai fac parte din lotul Sepsi OSK.

Dimitrov Radoslav, în vârstă de 34 de ani, timp de 4 ani a fost unul dintre jucătorii de bază ai echipei noastre, Anass Achahbar, în vârstă de 29 de ani, s-a alăturat lotului Sepsi OSK în iarna anului 2020, iar Enriko Papa, în vârstă de 30 de ani, a sosit în luna februarie al acestui an sub formă de împrumut, până la finalul sezonului 2022-2023.

Pe această cale, dorim să le mulțumim celor trei jucători pentru perioada petrecută alături de noi și le urăm mult succes în continuare!”, au transmis cei de la Sepsi, prin intermediul paginii lor de Facebook.

În plus, după plecarea lui Cristiano Bergodi de la echipă, cei de la Sepsi vor să-l aducă pe banca lor tehnică pe Liviu Ciobotariu, antrenorul de la FC Voluntari, al cărui transfer este aproape de a fi finalizat.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed