Lovitură totală pentru Gigi Becali! Nici nu vrea să audă de FCSB: ‘Nu am discutat cu ei’

Lovitură totală pentru Gigi Becali. Un fotbalist dorit de șeful de la FCSB dezvăluie că nu a fost contactat de nimeni pentru a discuta detalii, mai mult a subliniat că este sub contract cu o altă echipă.

Gigi Becali a pus ochii pe un jucător de la FC Voluntari

Șeful de la FCSB ar fi pus ochii pe Igor Armaș în dorința de a întări defensiva echipei. Igor Armaș susține însă că nu a fost contactat de nimeni și nu i s-a făcut vreo ofertă. Mai mult, acesta nu este liber de contract.

„Eu am contract cu Voluntari și nu am discutat cu nimeni până acum. Repet, sunt un jucător aflat sub contract, asta este tot ce pot să spun”, a spus Igor Armaș, pentru ProSport.

Gigi Becali dezvăluia în urmă cu câteva zile ce jucători vrea să aducă după ce a dat afară 7 fotbaliști, iar pe unul vrea să-l dea sub formă de împrumut.

„Doi fundași centrali și un mijlocaș, un dirijor, care la 2-0 să dirijeze echipa, să dea al treilea și al patrulea gol. Nu bufa-bufa de frică. Și chiar si un atacant! Care nu doar să devieze, ci să țină de minge, să aștepte echipa pe contraatac. Înclin să iau doi fundași centrali. Avem campionat, cupă, la anul Cupa e mai importantă, joci preliminarii de Europa League.  Ori iau jucători liberi, cu salarii de 7-10 mii, ori cumpăr jucători ca să am lot și numeros și valoros”, spunea omul de afaceri.

Igor Armaș (35 de ani) este la Voluntari din 2018. Înainte a jucat în campionatul Rusiei, la Kuban Krasnodar și la Anji Mahacikala. În 2023, fotbalistul s-a retras de la naționala Moldovei.

„Am ajuns la o vârstă când nu pot să ajut echipa sută la sută şi am decis că aşa va fi corect. Au fost mulţi ani la rând, ani frumoşi şi o mândrie să reprezint ţara în care m-am născut ”, spunea Armaș.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed