Dezvăluirea momentului în tenis! Irina Begu, anunţ radical. Se retrage din naţionala României

Dezvăluirea momentului în tenis! Irina Begu a făcut un anunţ radical. Una dintre cele mai bune jucătoarea din ţara noastră a decis să se retragă din naţionala României. Irina Begu, locul 44 WTA, și-a anunțat retragerea din echipa de Billie Jean King Cup a României și vrea să se concentreze doar pe circuitul WTA.

Begu și-a argumentat decizia pe care a luat-o, spune ea, în urmă cu mai mult timp. ”Am decis să mă retrag din echipa de Fed Cup a României (n.r. Billie Jean King Cup). Decizia am luat-o de ceva timp, dar acum anunț oficial. O spun cu părere de rău. Sunt mândră de ce am făcut. Îmi plac copiii, încerc să fiu în preajma lor.

Puteți să-l întrebați pe el cât de greu îi va fi (n.r. Horia Tecău). Este o generație nouă și cred că sunt sportive extraordinare și vor ajuta echipa. (n.r. Motivul retragerii) Am înaintat în carieră, trebuie să îmi selectez turneele, problemele de sănătate și-au spus cuvântul. Încerc să dau 100% la fiecare turneu și consider că acesta e un motiv important”, a declarat Irina Begu.

Tragerea la sorți a barajelor din Cupa Billie Jean King a repartizat-o pe România într-un meci cu reprezentativa Ungariei, în data de 11-12 noiembrie.

Confruntarea va avea loc în România, Federația Română de Tenis urmând să anunțe orașul-gazdă. Barajul se va juca în sistem cel mai bun din 5 meciuri, 4 meciuri de simplu, urmate de o potențială partidă decisivă, în proba de dublu). Cine pierde această partidă va retrograda în Grupa I.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed