Vestea momentului pentru cei de la FCSB! Jucătorul care cere un salariu astronomic. S-a aflat totul

Vestea momentului venită de la FCSB! Un jucător cere un salariu astronomic.

Damjan Djokovic (33 de ani) vrea să semneze cu cei de la FCSB, asta doar dacă Gigi Becali va fi de acord cu pretențiile sale financiare.

Momentan, acesta nu a purtat discuții cu patronul roș-albaștrilor, astfel că transferul său întârzie să fie semnat.

Vestea momentului pentru cei de la FCSB

Mijlocașul ar fi cerut un salariu lunar de 30.000 de euro. În plus, fostul fotbalist de la CFR Cluj vrea și o primă la momentul semnării contractului.

Gigi Becali a vorbit despre șansele ca Damjan Djokovic și Arnold Garita să ajungă la FCSB. Pe lângă asta, finanțatorul roș-albaștrilor se gândește inclusiv la o revenire a lui Alex Chipciu la echipă.

„(n.r. Djokovic, Chipciu?) Nu știu eu despre așa ceva. (n.r. Garita?) Nu știu despre ce spuneți voi. (n.r. Ați mai aduce jucători care au evoluat la echipa dumneavoastră?) Când i-am adus la noi, nu au mai funcționat. (n.r. Ciorba reîncălzită…).

Nu, eu nu zic așa. Meme, asta este a lui Meme. Nu văd ce jucător să aducem. Pe Adi Popa? (n.r. Chipciu) Băi, Chipciu poate că… Despre Chiricheș nu are rost să discutăm că are contract încă doi ani acolo”, a spus Becali, conform Prosport.ro.

Damjan Djokovic are 4 titluri și o Supercupă obținute în România cu cei de la CFR Cluj. Croatul a mai evoluat și la Adana Demirspor, Spartak Trnava, Monza, Cesena, Bologna, Livorno, GFC Ajaccio, Greuther Furth, Spezia și HNK Rijeka.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed