Gică Hagi, sărit din schemă! S-a aflat cine îi va antrena pe Moruţan şi Cicâldău. Surpriză totală

Antrenorul celor de la Farul, Gică Hagi, a fost sărit din schemă la Galatasaray! S-a aflat cine îi va antrena pe Moruţan şi Cicâldău. Este surpriză totală în Turcia, la echipa ComBomBom.

Presa din Turcia anunţă că noul antrenor al celor de la Galatasaray va fi Okan Buruk, fostul coleg al lui Gică Hagi la „Cim-Bom-Bom”. Gică Hagi a fost și el pe listă, dar nu i-a convins pe turci.

Odată ales președinte la Galatasaray, Dursun Özbek a rezolvat problema antrenorului. Au fost mulți pe listă, printre care şi Gică Hagi, propus de unul dintre consilierii noului lider, Erden Timur și are în sfârșit un nume.

După ce a negociat cu Fatih Terim, Marco Rose, Igor Tudor, Marcelo Gallardo, Paulo Fonseca, Roberto De Zerbi și Roberto Donadoni, l-a ales pe turcul Okan Buruk. Astfel, spaniolul Domenec Torrent urmează să fie dat afară, iar luni să fie anunţat noul tehnician care va semna un contract pe două sezoane.

Okan, 48 de ani, crescut la Academia de juniori a Galatei, a fost coleg cu Hagi și Gică Popescu la „Cim-Bom-Bom”, cucerind împreună Cupa UEFA, în 2000.

Editorialistul Levent Tüzemen, de la Fotomaç, îl laudă pe antrenor. „Okan i-a oferit lui Bașakșehir primul titlu de campioană, fără suporteri și fără media. Echipa lui are un stil atrăgător. E un antrenor care muncește mult și va avea succes la Galatasaray. Numirea lui e o șansă pentru tinerii fotbaliști turci”, a spus jurnalistul.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed