Cartonașul galben al lui Xhaka din meciul Arsenal-Leeds, investigat de Agenția Națională a Crimei din cauza unui pariu de 65.000 lire sterline

Granit Xhaka, starul lui Arsenal, în vârstă de 29 de ani, a fost avertizat cu cartonaș galben pentru tragere de timp în minutul 86 al partidei cu Leeds din Premier League, jucată în decembrie pe Elland Road.

Xhaka, elvețianul de origine albanez al lui Gunners, a întârziat executarea unei lovituri libere, la scorul de 4-1 pentru echipa sa, obligându-l astfel pe arbitrul Andre Marriner să scoată cartonașul.

În același timp, casele de pariuri au fost alertate după ce a fost plasat un pariu de 65.000 de lire sterline, în urma căruia pariorul a câștigat 250.000 de lire sterline.

În ianuarie, o sursă de pariuri a declarat pentru SunSport: „Acest pariu a fost semnalat tuturor caselor de pariuri, pentru că a fost atât de mare și să s-a plătit.”

Potrivit The Mail, Agenția Națională a Crimei investighează cazul deoarece miza de 65.000 de lire sterline este cu mult peste ceea ce este plasat de obicei pe pariurile cu cartonașe galbene, plus că șansele în ultimele zece minute au fost mai mari decât erau înainte de începerea startului.

De asemenea, FA nu a decis să analizeze comportamentul lui Xhaka, dar a transmis toate constatările lor relevante Agenției Naționale pentru Crimă, care va investiga în continuare cazul.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed