Universitatea Cluj nu se oprește. A realizat al treilea transfer

După transferurile lui Daniel Popa (atacant) şi Bogdan Mitrea (fundaş), clujenii au ajuns la o înţelegere cu Doru Popadiuc (mijlocaş, 28 de ani).

Primul contact cu eşalonul de elită l-a avut alături de Ceahlăul Piatra Neamţ în 2013/2014, după care a evoluat în prima ligă pentru FCSB, FC Voluntari, Politehnica Iaşi şi Chindia Târgovişte. Mijlocaşul beneficiază de o experienţă importantă în Superliga, prin cele peste 220 de prezenţe în campionatul intern.

În plus, Popadiuc s-a regăsit în loturile naţionale la U19 şi U21. Pentru România U19 a strâns şase prezenţe, în timp ce pentru naţionala U21 a evoluat de două ori.

Printre cluburile pentru care a evoluat s-a regăsit şi Irtysh Pavlodar, un club din Kazahstan.

Doru Popadiuc a strâns 32 de prezenţe în tricoul celor de la Irtysh Pavlodar. Mijlocaşul a marcat 5 goluri şi a oferit o pasă de gol. În sezonul petrecut la clubul kazah, Popadiuc a fost al doilea marcator al echipei.

Primul său trofeu la seniori a venit la FCSB, o Cupă a Ligii. Cu FC Voluntari, Popadiuc a câştigat Cupa României şi Supercupa, potrivit news.ro.

Cel mai recent, Doru Popadiuc a jucat la Chindia Târgovişte, formaţie pentru care a înscris 8 goluri şi a oferit 4 pase decisive în 34 de meciuri în sezonul recent din Superligă. El a fost astfel al doilea marcator din lotul dâmboviţenilor, club pentru care a adunat cele mai multe meciuri din cariera sa.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed