Dinamo, în doliu! A murit fostul portar Constantin Eftimescu!

Fost portar și conducător la Dinamo, Constantin Eftimescu, a încetat din viață, în această dimineață, la ora 04:00. Anunțul a fost făcut de clubul Dinamo.

”Mulțumim, Nea Bigi!

Constantin Eftimescu a plecat dintre noi în această dimineață, la ora 4:00, într-o zi tristă pentru fotbalul dinamovist, lăsând în urmă mănușile de campion și cravata roșie a clubului pe care l-a iubit de jumătate de secol încoace.

Eftimescu pe Google sau Facebook, «Bigică» pentru apropiați sau «Nea Bigi» pentru cei mai tineri, numele fostului nostru portar și conducător de club înseamnă loialitate în dicționarul dinamovist, un cuvânt tot mai greu de găsit în paginile de istorie scrise din ’48 până astăzi.
Te vom iubi mereu, Nea Bigi! Dumnezeu să te odihnească!”, este mesajul clubului Dinamo.

Eftimescu avea mari probleme de sănătate, iar pe 8 iunie fusese internat de urgență la Spitalul Militar din București, în stare gravă. Fostul goalkeeper a petrecut jumătate de secol în curtea grupării din Ștefan cel Mare, cu scurte „pauze” la Victoria, la Gloria Buzău, Chindia Târgoviște și Delta Tulcea.

Eftimescu a făcut junioratul în Ghencea, la Steaua, însă n-a debutat în prima divizie în roșu și albastru. Ci în roșu și alb, la Dinamo, pentru care a jucat 82 de meciuri.

Ulterior, fostul portar a lucrat la club ca organizator de competiții și președinte, post suspendat după intrarea în insolvență, în vara anului trecut.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed