Dan Petrescu, vizat direct! Anunţul clar al lui Adrian Mititelu înaintea meciului. Partida, crucială pentru calificarea în Conference League

Dan Petrescu, vizat direct! Anunţul clar al lui Adrian Mititelu înaintea meciului pentru calificarea în Conference League.

FCU Craiova și CFR Cluj se întâlnesc joi, de la ora 20:30. Partida se joacă într-o singură manșă.

Anunţul clar al lui Adrian Mititelu înaintea meciului cu CFR Cluj

FCU Craiova a trecut de FC Voluntari la lovituri de departajare și s-a calificat în finala barajului pentru Conference League unde dau piept cu CFR Cluj.

Adrian Mititelu este încrezător în șansele echipei sale. Șeful oltenilor a mai spus că nu este interesat dacă Dan Petrescu va fi suspendat după circul făcut la meciul cu Farul. 

“Preocuparea noastră nu este dacă e sau nu e Dan Petrescu pe bancă. Nu știu dacă era avantaj sau dezavantaj. Ei au bătut pe CSU o dată cu el la televizor la Craiova. Își cunoaște jucătorii foarte bine, sunt jucătorii care au avut multe bătălii grele, au câștigat multe meciuri capitale pentru ei.

Dacă noi jucăm fotbal, putem să batem pe oricine. Dacă prindem o seară bună pot fi 5 de Dan Petrescu pe bancă. CFR pentru mine rămâne o echipă foarte puternică. Chiar dacă traversează momente mai dificile. Se vor mobiliza, se vor autodepăși și va fi o nucă tare.

Dar noi dacă prindem o seară bună putem să batem orice echipă din România. 51 la sută șanse are CFR, 49 la sută noi”, a declarat Adrian Mititelu, pentru Fanatik.

FCU Craiova a ajuns la baraj după ce a terminat play-out-ul pe primul loc, după victoria cu Voluntari. De partea cealaltă, CFR Cluj a terminat pe 3 în Superliga.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed