Simona Halep e în semifinale la Birmingham, dar e îngrijorată după ce a învins-o pe Katie Boulter

Simona Halep s-a caliicat astăzi în semifinalele turneului de la Birmingham, după ce a învins-o pe britanica Katie Boulter (25 de ani, 141 WTA), scor 6-4, 6-1.

Cu toate că nu a avut emoții că ar putea pierde din mână partida cu Boulter, Halep a mărturisit că nu a fost în cea mai bună mai bună formă, în fața unei jucătoare pe care n-a mai întâlnit-o niciodată în circuit.

„A fost un meci foarte dificil, nu m-am simțit prea bine pe teren, dar am luptat până la capăt. M-am chinuit, dar sunt mulțumită.

Katie este o jucătoare solidă, nu știam cum va veni mingea, nu am mai jucat până acum împotriva ei. Joacă agresiv, nu e ușor contra ei pe iarbă.

Nu mă gândesc încă la Wimbledon. Sunt aici, vin după o perioadă complicată. Vreau să mă bucur de tot ce se întâmplă, am niște fani minunați”, a spus Simona Halep, după meciul câștigat cu Boulter.

Fostul lider mondial, acum ajuns pe locul al 2o-lea în clasamentul WTA, o va întâlni în semifinală pe învingătoarea dintre Camila Giorgi și Haddad Maia. „Mă voi uita la meciul următor. Ambele sunt periculoase. Mă voi uita, apoi voi analiza”, a mai spus Simona.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed