Adrian Mutu nu s-a mai abţinut! Dezvăluiri incendiare despre propria soţie. Briliantul n-a mai spus niciodată aceste lucruri/ Foto

Adrian Mutu nu s-a mai abţinut! Dezvăluiri incendiare despre propria soţie. Briliantul n-a mai spus niciodată aceste lucruri. Antrenorul celor de la Rapid a dat cărţile pe faţă şi a vorbit despre viaţa sa amoroasă.

Adrian Mutu iubeşte din nou. S-a căsătorit cu Sandra Mutu de 8 ani. Antrenorul spune că dragostea adevărată ar trebui să fie veșnică, dar s-a referit și la acea pasiune de început de relație.

Adrian Mutu nu s-a mai abţinut!

Adrian Mutu a făcut mai multe confesiuni incendiare. A vorbit și despre relația foarte bună pe care o are cu mama soției sale, pe care o apreciază foarte mult pentru calitățile sale din bucătărie, în cadrul podcastului „Da Bravo!”.

„Am o relație cu Sandra de 10 ani, suntem căsătoriți de 8. Dragostea adevărată e eternă, două persoane, atunci când se iubesc cu adevărat, nu poți să și urăști. Dragostea aia cu foc, când pe oriunde o prinzi, o rupi? Nu știu cât durează, nu am stat să mă gândesc. Din punctul ăsta de vedere, eu cred că sunt ok și în momentul de față. Normal că intervine obișnuința. Bine, nici nu aș vrea să trăiesc tot timpul butterfly-ul ăla. Toți, cu cât înaintăm în vârstă, ar trebuie să ne gândim, tot ce am simțit noi când eram mici, toate astea, gata, am fost acolo. Dragostea dintre mine și soția mea e mult mai profundă, și la nivel mental.

(n.r. dacă îl ajută faptul că are o relație foarte bună cu soacra sa) Da, ajută, e important. Cu prima, cu mama Alexandrei, ok, eram și foarte tânăr atunci, aveam 20 de ani, a doua murise. Cu soacra actuală, da, am (n.r. o relație foarte bună). Cel mai mult îmi place, atunci când gătește, sunt ficățeii, face niște ficăței extraordinari. Nu știu, cred că e rețeta ei”, a spus Adrian Mutu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed