Simona Halep nu mai are nicio şansă! ‘Va fi suspendată 4 ani’. Profeţie devastatoare în cazul de dopaj

Simona Halep nu mai are nicio şansă! Va fi suspendată 4 ani. Profeţie devastatoare în cazul de dopaj a fostului şef al Ligii, Dumitru Dragomir. Acesta vine cu dezvăluiri şocante care o vor pune la pământ pe jucătoarea noastră.

Cazul Simonei Halep a fost amânat pentru a treia oară. Cei de la ITIA au amânat pentru încă o lună audierea de la tribunalul independent de la Londra.

Simona Halep nu mai are nicio şansă!

Cazul Simonei Halep l-a scos din minţi şi pe Dumitru Dragomir. Acesta anunţă un verdict aspru pentru Simona, 4 ani de suspendare. „Domne, e româncă, ce vă mirați! Ne-au luat toate bogățiile, vor să ne ia și medaliile și tot! Voi nu vedeți? S-au purtat cum s-au purtat cu Năstase, cu Nadia Comăneci, cu Hagi!

Când faci bine, în loc să se întoarcă tot binele, se întoarce răutatea și disprețul că ești român și ai succes. Noi suntem un neam frumos, cu oameni deștepți! Au implantat răutatea și invidia care în 100 de ani nu mai scoatem”, a spus Dragomir, conform fanatik.ro.

Mai mult, Dragomir crede în nevinovăţia Simonei. „Asta nu e acuzație, e o aberație! Ascultați ce vă spune Mitică Dragomir. M-am interesat și am vorbit cu doctorul Popescu. Ei vor să dea un exemplu pe plan mondial și n-aveau altă nație mai slabă decât a noastră. Au luat-o pe-asta!”, a spsu fostul şef al LPF care susţine că ştie jocul celor de la ITIA.

Această a doua acuzație ar avea ca scop doar să o accentueze mai mult potențialul dopaj cu Roxadustat. „Vor să pună de fapt o greutate pe vechea acuzație! Adică să îi dea patru ani cu alte cuvinte! Eu n-am vrut să spun asta.

Nu se răzbună numai Serena Williams. Sunt mai multe. Eu i-am cunoscut și familia, o știu și pe ea. O iubesc ca pe fetița mea! De câte ori vine, mă pupă, cu taică-su sunt amic. Această fetiță, trebuie să aibă statuie la intrarea în Constanța”, a spus Dragomir, convins că Simona are probleme şi în România.

„Convingerea mea este că și cei de la noi din țară au apăsat pe pedală, dar nu vreau să dezvolt. Ferească Dumnezeu dacă o prinde cu o viteză depășită. Îi face doar penal și o dă în toată omenirea.

Voi nu știți cât suntem de-ai dracu, de răi și negrii în cerul gurii?! Nu mai are nicio șansă! Dacă scapă cu un an este cea mai mare doamnă de pe fața pământului!

Au făcut însă asta ca să îi dea patru! Dacă ar scăpa cu un an înseamnă că e dreptate pe pământul ăsta! E destul și un an”, a mai spus „Oracolul de Bălcești”.

Distribuie articol:

COMENTARII

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed