Gigi Becali i-a decis soarta lui Elias Charalambous! Ce se întâmplă cu antrenorul cipriot. Condițiile pentru a rămâne la FCSB

Gigi Becali i-a decis soarta lui Elias Charalambous după meciul pierdut cu Farul.

Patronul de la FCSB a anunțat ce condiții are pentru ca tehnicianul să rămână la echipă.

Gigi Becali i-a decis soarta lui Elias Charalambous

FCSB a ratat, din nou, titlul. Este pentru a 8-a oară la rând când se întâmplă acest lucru. Dacă după meciul cu Rapid, Gigi Becali anunța că vine echipa, acum s-a răzgândit. Va lupta și sezonul următor, doar că deocamdată nu știe clar în ce condiții. În cel mai scurt timp va decide dacă investește 5-6 milioane de euro sau dacă va asigura un buget normal.

În schimb știe clar ce se va întâmpla cu Elias Charalambous. Cipriotul poate rămâne la echipă doar dacă acceptă o tăiere a salariului. Va recupera totuși banii dacă va îndeplini unele obiective.

„Rămâne, da … să vedem în ce condiții. Eu acum fac tăieri. La academie, peste tot. Trebuie făcute tăieri că, dacă nu, îngheață picioarele. Dacă vrea el să rămână la un salariu mai mic, adică de la 10.000 de euro să se micșoreze … să aibă prime de obiectiv, ceva, play-off, cupe europene, cred că rămâne”, a declarat latifundiarul din Pipera, luni.

Elias Charalambous s-a dezlănţuit

Antrenorul cipriot a fost extrem de supărat după meciul cu Farul și a explicat unde s-a făcut diferența între cele două echipe.

„Am jucat multe mingi lungi. Adversarul a fost mai bun. Nu am fost cei care trebuia să fim în cel mai important meci al sezonului. Pe de altă parte, dacă mă uit la ultimele meciuri ale echipei, nu pot spune nimic rău despre jucători.

Am fost foarte aproape să luptăm până la ultima etapă, dar nu am arătat ce trebuia să arătăm azi. Farul a fost mai bună în repriza a doua și a meritat victoria. A fost important golul marcat de Farul înaintea pauzei. Pentru noi a picat foarte prost. Îi felicit pe cei de la Farul şi pe antrenor.

În repriza a doua n-am jucat bine. Era cel mai important meci al nostru, dar nu l-am abordat bine. Îmi pare rău pentru suporteri că au venit aici şi am pierdut. Vreau să le cer scuze”, a declarat Elias Charalambous, potrivit PrimaSport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed