Dan Petrescu, pe picior de plecare de la CFR Cluj?! Neluțu Varga l-a ofertat pe Marius Șumudică. Antrenorul a răspuns pe loc

Dan Petrescu pare că o va părăsi pe CFR Cluj, iar Neluțu Varga caută variante. L-a ofertat deja pe Marius Șumudică.

Antrenorul celor de la Al-Raed a confirmat zvonurile, dar nu a stat pe gânduri și a răspuns imediat.

Dan Petrescu se pregătește de plecare?

Se pare că Dan Petrescu vrea să plece de la CFR Cluj la finalul sezonului și ar avea deja oferte din Qatar. În urmă cu câteva săptămâni, patronul clujenilor i-a propus să semneze prelungirea contractului, dar lucrurile nu merg prea bine.

Neluțu Varga a început deja să caute un alt antrenor și l-a sunat pe Marius Șumudică.

Tehnicianul în vârstă de 52 de ani i-a dat răspunsul pe loc. Nu are de gând să revină în România, în plus vrea să-și ducă la bun sfârșit contractul cu cei de la Al-Raed.

”Ai auzit bine, da, dar nu se pune problema ca eu să revin în fotbalul românesc. Eu am rămas în relații bune cu Neluțu, chiar dacă mi s-au închis porțile, să nu mai merg la antrenament. Chiar i-am dat niște mesaje zilele trecute, am vorbit cu el, i-am transmis ce cred eu”, a declarat Marius Șumudică la Digi Sport.

Românul mai are un an de contract cu saudiții, iar clauza de reziliere este de 500.000 de euro. Șumudică a mai pregătit-o pe campioana României în 2021. A condus echipa 15 meciuri (9 victorii, un egal, cinci înfrângeri). Atunci însă a plecat de la CFR Cluj cu scandal.

În acest moment, campioana ultimelor cinci ediții din Superligă nu mai are nicio șansă la titlu. Este pe locul 3, cu 39 de puncte. În plus, ar putea rata și cupele europene.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed