Ce le pregăteşte FCSB rivalilor de la Rapid. Meciul care poate decide titlul în Superliga. Au ales stadionul pentru ultimul meci

Ce le pregăteşte FCSB rivalilor de la Rapid. Meciul care poate decide titlul în Superliga. „Roș-albaștrii” au ales stadionul pentru ultimul meci.

FCSB le pregătește o surpriză rivalilor de la Rapid. Gheorghe Mustață a anunțat stadionul pe care și-ar dori să se joace meciul cu formația din Giulești, care contează pentru ultima etapă a play-off-ului.

FCSB vrea să joace cu Rapid pe Ghencea

FCSB vrea să joace cu Rapid pe Ghencea! Dorința fanilor „roș-albaștrii” a fost exprimată de către liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață.

„Sincer, dacă am juca pe Ghencea, ar însemna să las 30-40.000 de suporteri afară. Dacă joc pe Național Arena, las mai puțin. Eu aș prefera pentru mine să nu las suporterii și să se mai facă încă un Național Arena

Dar pentru orgoliul meu, pentru ambiția mea să se mai joace un meci în Ghencea, l-aș juca acolo. Vă dați seama ce s-ar întâmpla în tot orașul ăsta?”, a spus liderul galeriei „roș-albastre”, pentru Fanatik.

Gheorghe Mustață, uitmit după victoria cu CFR Cluj

„Aseară când mergeam spre casă, n-am mai văzut așa ceva din 2014 când am luat campionatul. Vreau să spun că toate mașinile aveau cântecul ăla cu Bănel Nicoliță și Olăroiu și ascultau nu mai asta. Zici că a câștigat Steaua deja campionatul! Toată lumea foarte bucuroasă. N-am văzut așa ceva de foarte mult

Asta e Steaua! Sunt răguşit rău, îmi cer scuze. La 43.000 de oameni, fără invitaţiile date de club, a fost cea mai frumoasă atmosferă. Stadion plin, asta face Steaua. Şi acasă şi în deplasare, umple stadionul.

Suporterii care au fost la tribuna 1, la tribuna a II-a, chiar şi la peluza cealaltă, tot stadionul a cântat ce cânta Peluza Nord. Nu ştiu dacă are cineva 50.000 de oameni la meci pentru a încuraja echipa.

Le mulţumesc tuturor fanilor pentru că susţin echipa. O să mergem la Farul să încurajăm echipa. Nu ştiu câţi vom fi, dar stăm şi afară dacă este nevoie. Şansele sunt foarte mari la campionat, să joci cu titlul pe masă. Orice echipă intră aici, nu ştiu dacă face faţă presiunii celor 50.000 de oameni”, a mai spus acesta, pentru sursa citată anterior.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed