Ce a făcut Elias Charalambous după victoria din derby. Gigi Becali a rămas mască. Imagini virale alături de Mihai Pintilii / Foto

Elias Charalambous și Mihai Pintilii au arătat tuturor ce fel de relație au, după derby-ul cu CFR Cluj.

În urmă cu câteva zile s-a speculat că cei doi ar fi la cuțite, dar imaginile apărute pun capăt zvonurilor.

Ce a făcut Elias Charalambous după victoria din derby

A fost bucurie mare în tabăra roș-albaștrilor. FCSB a câștigat derby-ul cu CFR Cluj și s-a apropiat la un singur punct de liderul Farul. Echipa lui Becali are acum șanse reale de a câștiga primul titlu după o pauză de 8 ani.

Chiar dacă s-a speculat că Elias Charalambous și Mihai Pintilii nu ar fi în relații foarte bune, cei doi au demonstrat tuturor că nimic nu este adevărat. Au ieșit la masă împreună, iar fotografia postată pe rețelele de socializare a devenit rapid virală.

Gigi Becali, adevărul despre relația dintre Elias Charalambous și Mihai Pintilii

Gigi Becali a dat amănunte despre relația dintre cei doi antrenori în urmă cu o săptămână.

„Vă dau cuvântul meu de onoare că nu există nici măcar un milimetru de tensiune. Dacă era, vă spuneam. Mie nu mi-e rușine să spun adevărul și nu mi-e rușine de nimic! Sau dacă se ceartă și spun adevărul, cu ce mă afectează?

Lasă să știe lumea. Burleanu o să zică că a fost avantajată și CFR-ul. Nu putem discuta cazuri ipotetice. Cum să intervin? Charalambous e antrenor, Pintilii știe asta. Între timp s-a impus Charalambous, în așa fel încât Pintilii a înțeles asta și nu a trebuit să îi mai spun eu”, a spus șeful de la FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed