Anunţ crucial pentru Dan Petrescu! S-a aflat înaintea derby-ului FCSB-CFR Cluj. Disputa care poate decide titlul în Superliga

Anunţ crucial pentru Dan Petrescu! S-a aflat înaintea derby-ului FCSB-CFR Cluj. Disputa care poate decide titlul în Superliga se va juca duminică seara, de la ora 21.00, pe Arena Naţională.

Dan Petrescu se va enerva crunt atunci când va afla. Meciul FCSB-CFR Cluj va fi condus de către Sebastian Colţescu. Echipa lui Gigi Becali s-a simţit bine cu acest arbitru la centru.

Anunţ crucial pentru Dan Petrescu!

Cei de la Comisia Centrală a Arbitrilor au anunțat numele centralului care va conduce derby-ul de pe ”Arena Națională”. FCSB – CFR Cluj, derby-ul de duminică din etapa a opta a play-off-ului de pe ”Arena Națională”, va fi condus de centralul Sebastian Colțescu, a anunțat Comisia Centrală a Arbitrilor.

Deși născut în Craiova, Colțescu figurează ca bucureștean. În acest moment, centralul are domiciliul în Capitală. Colţescu va fi ajutat de asistenții Daniel Mitruţi (Craiova) și George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel). În camera VAR se vor afla Cătălin Popa (Pitești) și Vladimir Urzică (Piatra Neamț), a anunțat CCA.

În acest sezon, Sebastian Colțescu a fost criticat pentru deciziile luate în favoarea vicecampioanei FCSB. Asta s-ar fi întâmplat în 2-1 cu Sepsi Sfântu Gheorghe și în 3-1 cu Rapid. Colţescu a fost lăudat de Mihai Stoica. „Poate să arbitreze orice meci, de orice nivel”, a spus managerul general al roş-albaştrilor.

În acest moment, Farul Constanța este lider în Superliga, cu 46 puncte. FCSB are 3 mai puţin şi este pe locul secund. CFR Cluj are 39 de puncte. Pe 4 este CSU Craiova, cu 36 p. CSU Craiova-Farul are loc în această seară, pe stadionul Ion Oblemenco.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed