Lovitură totală pentru Dan Petrescu! Pierdere uriaşă înaintea meciului cu FCSB. Nu mai are nicio şansă

Lovitură totală pentru Dan Petrescu! Pierdere uriaşă înaintea meciului cu FCSB. Nu mai are nicio şansă. Una dintre vedetele echipei din Gruia este în pericol să rateze derby-ul FCSB-CFR Cluj.

Dan Petrescu are mari probleme înaintea derby-ului cu FCSB. Kosovarul Ermal Krasniqi este foarte aproape să rateze derby-ul de duminică, cu FCSB, din play-off-ul Superligii.

Lovitură totală pentru Dan Petrescu!

FCSB – CFR Cluj se joacă duminică, 14 mai, de la ora 21:00. Este un meci crucial pentru ambele echipe. Trupa lui Dan Petrescu este aproape de a rata Europa, iar FCSB se află în lupta pentru titlu.

Fotbalistul adus în iarna acestui an, de la FC Ballkani, ar fi suferit o accidentare duminică, la meciul cu CSU Craiova. Krasniqi a intrat atunci în minutul 61, în locul lui Daniel Bîrligea.

Conducătorii celor de la CFR Cluj l-au trimis pe Ermal Krasniqi la Belgrad, la celebrul vraci Marijana Kovacevic, conform fanatik.ro.

Kosovarul s-a întors la Cluj-Napoca vineri seară. Totuşi, se pare că nu a fost refăcut în timp util pentru a juca împotriva celor de la FCSB. Acesta va efectua un singur antrenament cu echipa, cel de sâmbătă, 13 mai, mai arată sursa citată. De la venirea la CFR Cluj, Ermal Krasniqi a adunat 19 apariții, reușind să marcheze 5 goluri și să dea două pase decisive.

FCSB-CFR Cluj se va juca, cel mai probabil, cu casa închisă, pe Arena Naţională. Vicecampioana are nevoie disperată de victorie pentru a se menţine în spatele Farului. De partea cealaltă, CFR este obligată să câştige pentru a se menţine pe locul 3.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed