Surpriză uriaşă pentru cei de la FCSB! S-a întâmplat chiar înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Mesaj din partea fanilor

Surpriză uriaşă pentru cei de la FCSB! Totul s-a întâmplat chiar înaintea derby-ului cu CFR Cluj.

FCSB va juca cu cei de la CFR Cluj duminică, 14 mai, de la ora 21, fiind vorba despre meciul din etapa a 8-a a play-off-ului Superligii.

Surpriză uriaşă pentru cei de la FCSB

Gheorghe Mustață, cel care este liderul Peluzei Nord Steaua, a mers la antrenamentul de astăzi al celor de la FCSB, context în care le-a spus jucătorilor Sorescu, Cordea și Octavian Popescu că vor trebui să celebreze victoria alături de Peluză.

„Din partea mea, ai o singură vorbă. Și, dacă n-o respecți, ne certăm amândoi. În momentul în care dai gol și nu te sui pe gard la noi, ai să vezi ce pățești”, i-a spus Mustață lui Sorescu, care a răspuns: „Mă urc, dar mă luați acolo pe sus”, a răspuns fotbalistul.

„La primul gol pe care îl dai, te rog frumos, să rupi peluza. Nu fugiți în stânga, în dreapta, rupeți peluza, că acolo e frumos”, i-a transmis Mustață și lui Octavian Popescu, care a replicat: „Gata, așa facem”.

„Acum n-are scăpare. A promis ceva meciul trecut, dar nu s-a ținut de cuvânt. I-am spus că dă gol și ce trebuie să facă. A promis și m-a păcălit.

Glumim, îmi place să-i agit așa un pic. Când dau gol, se bucură și ei săracii unde prind. Nu-și mai dau seama că la noi trebuie să ajungă. Se bucură pentru atmosferă, pentru gol. N-avem ce să le zicem”, a adăugat Mustață mai apoi.

Billel Omrani: „Veniți la noi, e cea mai frumoasă atmosferă”

Interacțiunea lui Mustață cu jucătorii de la FCSB a fost transmisă live pe Tik Tok. Fotbaliștii au fost rugați de liderul Peluzei să transmită câte un mesaj suporterilor.

„E bine dacă s-au vândut 30.000 de bilete. Să vină în număr cât mai mare, pentru că e un meci foarte important pentru câștigarea campionatului. Trei meciuri în care trebuie să avem trei victorii și să ne bucurăm cu toții la final”, a afirmat Florinel Coman.

„Se poate și mai mult de 30.000! Haideți lângă noi să câștigăm campionatul!”, a spus și Darius Olaru.

„Deja? Deja? Deja? E plin stadionul acum, nu? Veniți, veniți la noi, cea mai frumoasă atmosferă!”,a afirmat Billel Omrani.

„Pff, se umple, se umple stadionul. Mai e ceva de zis?”, a continuat Octavian Popescu.

„Serios? C’mon, vă așteptăm pe toți!”, a replicat și Joyskim Dawa.

„Foarte bine. Să se umple, să tremure stadionul!”, a încheiat Alexandru Pantea.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed