Anunţul momentului pentru cei de la FCSB! S-a aflat chiar înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Va fi nebunie pe Arena Naţională

Anunţul momentului pentru cei de la FCSB! Totul s-a aflat chiar înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Va fi nebunie pe Arena Naţională.

Oficialii celor de la FCSB au primit o veste excepțională, chiar înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Fanii „roș-albaștrilor” sunt foarte interesați de meciul de duminică și au luat cu asalt casele de bilete.

FCSB va fi susținută de un număr mare de fani

FCSB va fi susținută de un număr mare de fani, la meciul cu CFR Cluj! Având în vedere că formația lui Elias Charalambous încă mai speră că o poate depăși pe Farul Constanța în clasament, interesul fanilor este uriaș.

Partida cu CFR Cluj ar putea aduna la stadion o asistență record pentru acest sezon de Superliga. Oficialii formației lui Gigi Becali se așteaptă ca în jur de 30.000 de suporteri să fie prezenți pe Arena Națională, duminică.

Până miercuri, „roș-albaștrii” au vândut nu mai puțin de 12.000 de bilete pentru derby-ul cu formația lui Dan Petrescu. După ce a auzit această veste, patronul formației consideră că în tribune ar putea fi prezenți 50.000 de oameni.

„Cred că vor fi 50.000 de oameni. E meci acasă, iar CFR nu mai e aia din trecut. E altă CFR, fără Deac parcă nu are un «creier» acolo, care să dirijeze”, a spus Gigi Becali.

Vicecampioana României a avut o singură dată mai mult de 50.000 de oameni în tribune, la un meci de campionat. Se întâmpla pe 28 mai 2013, atunci când „roș-albaștrii” au sărbătorit primul titlu cu Laurențiu Reghecampf pe bancă. Partida respectivă a fost câștigată de către formația din București, cu 4-0, în fața celor de la FC Brașov.

În acest sezon, recordul de asistență pentru echipa lui Becali a fost de 40.456 de spectatori, la meciul din preliminariile UEFA Conference League, cu Dunajska Streda. Partida a fost câștigată de către „roș-albaștrii” cu scorul de 1-0.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed