Mihai Stoica nu s-a mai abţinut! Dezvăluirile care îi vor enerva pe rivali. Ce a făcut imediat după meci

Mihai Stoica nu s-a mai abţinut! Dezvăluirile care îi vor enerva pe rivali. S-a aflat ce a făcut imediat după meci oficialul celor de la FCSB. A făcut totul public în direct. Managerul general al vicecampioanei s-a dezlănţuit după FCSB-Sepsi 3-1.

Mihai Stoica s-a bucurat excesiv după victoria din ultima etapă. A pornit în sprint către Peluza Nord pentru a sărbători alături de suporteri succesul care i-a apropiat pe roș-albaștri de lider. Prin această victorie, FCSB a scos-o pe CFR Cluj din lupta pentru titlu.

Mihai Stoica nu s-a mai abţinut!

Mihai Stoica a pătruns pe gazon imediat după ultimul fluier al „centralului” Marcel Bîrsan. Exact când a ajuns în fața peluzei a încercat să plonjeze într-o alunecare pe burtă către ei, un gest întâlnit uneori pe terenul de fotbal în momente de bucurie.

Rezultatul a fost însă unul ratat. Mihai Stoica mai degrabă a căzut pe burtă și s-a oprit pe gazon, fără a reuși să finalizeze mișcarea. Ulterior, managerul general de la FCSB a venit cu explicații pentru acel moment.

„Trebuie să mai lucrez la picioare, la stretching. Nu e prima chestie de genul ăsta, asta e o glumă pe care o am cu Peluza Nord. S-a mai întâmplat la CFR, când am bătut cu 1-0 prin golul lui Edjouma. Nu m-am dus bine, am crezut că mă duc mai mult, că din cauza celui care se ocupă de teren nu prea aluneci”, a explicat Mihai Stoica, în direct la Orange Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed