Decizie crucială în lupta pentru titlu în Superliga! Anunţul care îl vizează direct pe Gică Hagi. Este oficial

Decizie crucială în lupta pentru titlu în Superliga! Anunţul care îl vizează direct pe Gică Hagi. Este oficial. Bătălia din play-off pentru primul loc pare că a rămas în două echipe. Farul şi FCSB s-au îndepărtat de cei de la CFR Cluj.

Cei de la LPF au stabilit programul etapei 9 din Superligă, play-off și play-out. Runda cu numărul 9 le va pune față în față pe Farul și FCSB. Este vorba despre principalele candidate la titlu în acest moment.

Decizie crucială în lupta pentru titlu în Superliga!

Trupa lui Gică Hagi are 3 puncte avans faţă de cea a lui Gigi Becali cu 2 runde înaintea finalului. Meciurile etapei 9 din SuperLigă, ultima din play-out respectiv penultima din play-off, vor avea loc între 19 și 22 mai.

În play-off, cele 3 partide vor avea loc în 3 zile diferite. Sepsi – CFR Cluj va deschide runda de play-off vineri, 20 mai, de la ora 20:30.

Sâmbătă, 21 mai, de la ora 21:00, se va juca meciul Farul – FCSB, duel care ar putea avea loc cu titlul pe masă. Duminică, 22 mai, ora 20:30, Rapid va primi vizita lui CSU Craiova.

20 mai, ora 20:30:

Sepsi – CFR Cluj

21 mai, ora 21:00:

Farul – FCSB
22 mai, ora 20:30:

Rapid – CSU Craiova

Înainte de etapa a opta, Farul lui Gică Hagi conduce campionatul, cu 46 de puncte. FCSB este a doua, 43 de puncte. Până la duelul direct cu Farul, FCSB va juca în etapa următoare cu CFR Cluj, iar dobrogenii în deplasare cu CSU Craiova.

În play-out, etapa 9 va fi ultima din acest sezon. Patru dintre cele 5 meciuri au fost programate la aceeași oră, astfel:

19 mai, ora 20:00:

FC Botoșani – CS Mioveni
Chindia – FC Voluntari
FC Argeș – Petrolul
UTA – FCU Craiova

20 mai, ora 15:00:

Hermannstadt – U Cluj

Cu două etape rămase din play-out, FCU Craiova, FC Voluntari și FC Botoșani luptă pentru cele două locuri de baraj european, în timp ce FC Argeș, Chindia și UTA încearcă să evite retrogradarea directă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed