Adrian Mititelu se revoltă! Scandal cu o fostă glorie a Craiovei Maxima. Ce l-a enervat pe patronul de la FCU Craiova

Adrian Mititelu se revoltă! Scandal cu o fostă glorie a Craiovei Maxima. S-a aflat ce l-a enervat pe patronul de la FCU Craiova. Mititelu are o ieşire furibundă la adresa lui Aurel Ţicleanu.

Patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu, îi răspunde dur lui Aurel Ţicleanu. Fostul mare fotbalist spusese că patronul lui FCU Craiova ar fi o emanaţie a celor de la PSD. Mititelu este într-un război de ani de zile cu această formaţiune politică.

Adrian Mititelu se revoltă!

Adrian Mititelu a avut o postare furibundă pe facebook. I-a transmis clar lui Ţicleanu că nu are nicio legătură cu PSD. Mai mult, i-a spus, prin intermediul mesajului, că banii pe care îi datorează îi va primi atunci când vechea societate va reveni în drepturile legale.

Este vorba despre salariile pe care Arel Ţicleanu nu şi le-a primit de pe vremea când a fost preşedinte şi antrenor la Universitatea Craiova. De asemenea, fostul fotbalist reclamase că nu şi-a primit acele restanţe.

Mai mult, Ţicleanu a fost prezent la meciul CSU Craiova-FCSB. Acesta, dar şi alţi foşti jucători din Craiova Maxima au celebrat 40 de ani de la semifinala Cupei UEFA. În 1983, Universitatea Craiova a fost eliminată fără înfrângere de gruparea portugheză din Cupa UEFA.

„Ticleanu bate campii!
1. Nu mi dat Psd ul nimic,echipa am cumparat o de la D Staicu cu bani multi, in B ,fara jucatori ,fara nimic dar cu foarte multe datorii inca de pe vremea lui Ilinca.
2. Asociatia despre care face referire a fost reorganizata in SA asa cum a cerut legea! Prin urmare nimeni nu poate contesta ,cu argumente legale,continuitatea echipei.
3. Din puct de vedere strict legal Ticleanu are de incasat salariile din perioada 2011,premergator dezafilierii abuzive,insa nu din cauza mea nu si a incasat banii si nu mie ar trebui sa mi reproseze.
Eu ,spre deosebire de Ticleanu si altii ,am pierdut zeci de milioane de euro.
Oricum,el ca si fost angajat este inscris la masa credala a societatii aflata in faliment si urmeaza sa i fie achitate salariile atunci cand se va face dreptate,daca se va face!
4. Oricum,eu am fost printre putinii care i am oferit o sansa lui Ticleanu sa se afirme,atit ca antrenor cat si ca presedinte, altii oameni din fotbal nu prea au fost interesati de serviciile lui”, a scris Adrian Mititelu pe facebook.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed