Gigi Becali vrea să le ia fața tuturor! Anunț grav pentru rivali. Nu mai au nicio șansă

Gigi Becali vrea să le ia fața tuturor. Omul de afaceri s-a răzgândit. Nu vrea să mai vândă echipa și a avut un mesaj clar pentru rivalii din Superliga.

FCSB este pe locul doi în Liga 1, la trei puncte de liderul Farul.

Gigi Becali vrea să le ia fața tuturor

Gigi Becali a făcut planurile după ce echipa sa a ajuns pe locul doi în campionat și are șanse să câștige titlul în acest sezon.

Inițial, după înfrângerea cu Rapid, omul de afaceri anunța că vine echipa. Ofertele nu au întârziat să apară, dar în final s-a răzgândit. După victorie cu Sepsi, Becali a ținut să-și avertizeze rivalii din Superliga. Vrea să cumpere jucători și să dea lovitura.

„Dacă suntem campioni, pentru ce s-o vând? Fac o investiție și forțez Liga Campionilor. Mai iau doi fundași centrali, mai iau un atacant și forțez Liga Campionilor! 50 de milioane! Ne trebuie doi fundași centrali”, a spus Becali.

Ultimele transferuri scumpe reuşite de Gigi au fost Andrea Compagno (1.5 milioane de euro) şi David Miculescu (1.7 milioane de euro).

În schimb, Billel Omrani are toate șansele să plece la finalul sezonului, când îi expiră contractul.

”Omrani, nu știu. La fotbal, poți să ai calitățile calităților. Probabil că funcționa doar la Dan Petrescu, pentru că nu-l lăsa nici să se miște. Așa, la noi…”, a mai spus omul de afaceri.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed