S-a rupt lanțul de iubire cu Adrian Mutu? Anunțul patronatului este fără echivoc. `Am vorbit cu Adi`

S-a rupt lanțul de iubire cu Adrian Mutu? Anunțul patronatului este fără echivoc. `Am vorbit cu Adi`

Dan Șucu a fost primul dintre acționari care a ieșit public, după umilința suferită de Rapid în partida cu Farul. A venit rândul și celuilalt coproprietar, Victor Angelescu, să ia cuvântul.

Adrian Mutu, în pericol?

Celălalt acționar rapidist, Victor Angelescu, a dezvăluit ce se întâmplă acum la Rapid. Nimeni n-a digerat înfrângerea rușinoasă – cea mai grea din ultimii 4O – pe care echipa lui Adrian Mutu a suferit-o la Ovidiu.

”Nu prea vorbim cu jucătorii. Vorbim cu Adi, cu Nico și căutăm soluții. Am vorbit cu Adrian Mutu. Staff-ul este cel care trebuie să își bage jucătorii în priză pentru următorul meci.

Nu știu să vă explic exact și nu pot să-mi dau seama cum a gândit antrenorul, dar am început de la 0-1, gol în secunda 30 s-a dictat penalty. Probabil că jucătorii s-au dus în presing, au vrut să recupereze. Altfel ar fi fost meciul dacă nu ratam din trei metri.”, a dezvăluit Angelescu, la Fanatik.

„Nu pot să spun că dăm în jucători. Nici nu mai contează că îi criticăm noi pentru că i-a criticat toată lumea. În momentul când iei bătaie cu 7-2 cred că știu și ei foarte bine ce meci au făcut.

La o asemenea umilință ce puteam să facem? Jucătorii trebuie să își dea seama că ceea ce s-a întâmplat nu poate fi repetat. Am arătat rău în acest meci. Am făcut un play-off decent, dar în acest meci am arătat rău de tot și cu mulți dintre ei sau cu jumătate dintre ei ne batem la titlu, la anul și trebuie să își dea seama că au o responsabilitate destul de mare.”, a mai spus Victor Angelescu la emisiunea lui Horia Ivanovici.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed