FCSB face mutarea momentului! Vedeta care va ajunge la echipa lui Gigi Becali. Vor să atace Europa

FCSB face mutarea momentului! O vedetă va ajunge la echipa lui Gigi Becali.

Roș-albaștrii pregătesc o strategie pentru viitorul sezon, astfel că un fotbalist care se va alătura formației antrenate de Elias Charalambous este mijlocașul Valentin Gheorghe.

FCSB face mutarea momentului

Jucătorul va reveni la FCSB, asta pentru că echipa Umraniyspor din Turcia nu-l mai dorește.

„Da, mă voi întorce la FCSB, încă am contract pe următorii trei ani. Eu aştept să termin aici (n.r. – Umraniyespor) contractul şi vom vedea ce o să fie. Sincer? Este o concurenţă benefică (n.r. – cu Cordea, Miculescu şi Sorescu) pentru fiecare dintre noi, pentru a deveni mai buni.

Este o lupta strânsă în acest an (n.r. – la titlul Superligii), un play-off disputat cu cele mai bune echipe. Sper ca FCSB să câştige campionatul!”, a spus acesta, conform Orangesport.ro.

Valentin Gheorghe (26 de ani) este noua speranță a roș-albaștrilor, dat fiind că Andrei Cordea și David Miculescu, cei care evoluează pe aceeași poziție, nu au mai impresionat în ultima vreme.

Gheorghe a jucat în 22 de meciuri din acest sezon, 9 dintre ele din postura de titular. Acesta a marcat doar două goluri pentru formația turcă, unul în campionat și unul în Cupa Turciei.

Valentin Gheorghe: „M-am lovit de un şoc cultural”

Jucătorul a vorbit și despre problemele pe care le-a întâmpinat în străinătate, mai precis despre șocul cultural trăit, dar și despre comunicarea ineficientă avută cu oficialii clubului turc.

„Consider că începutul greu de sezon şi-a spus cuvântul. Am avut meciuri cu cele mai bune echipe de aici, iar acest aspect a adus la parcursul nostru rău. Echipa şi-a pierdut încrederea şi moralul.

Nu aş mai accepta să mai plec împrumut. M-am convins că sunt foarte multe dezavantaje când nu eşti jucătorul clubului, pentru că ei preferă să le acorde mai multe minute jucătorilor care aparţin de club, cum s-a întâmplat şi în cazul meu. A fost o experienţă cam neplăcută, sincer.

A fost prima echipa în străinătate şi s-a văzut, m-am lovit şi de un şoc cultural şi a durat ceva până m-am acomodat. Dar pot spune că am învăţat din această experienţă şi pe viitor o să acord mai multă atenţie echipelor care mă ofertează.

Prima dificultate am întâmpinat-o în comunicarea cu clubul, având în vedere că aceştia nu prea vorbesc limba engleză. A doua dificultate a fost cu viza şi rezolvarea actelor”, a mărturisit Valentin Gheorghe despre experiența sa în Turcia.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed