Adrian Mutu a rămas mut! Gică Hagi i-a devenit `naș` și la fotbal. Desfășurare uluitoare în partida Farul – Rapid, scorul este ireal

Adrian Mutu a rămas mut! Gică Hagi i-a devenit `naș` și la fotbal. Desfășurare uluitoare în partida Farul – Rapid, scorul este ireal.

Scorul ar fi fost ireal și la 3-O și la 4-1, dar la 7-2? Adrian Mutu a trăit cu siguranță umilința vieții, chiar în fața nașului Gică Hagi.

L-au distrus pe Mutu: Rapid, bătută cu 7-2 de Farul

Echipa lui Mutu a fost sancționată cu penalty din secunda 30. A fost un duel între Horațiu Moldovan și Adrian Mazilu, judecat de Cătălin Popa în favoarea atacantului. VAR-ul nu a întors decizia arbitrului piteștean, iar Alibec a transformat lovitura de pedeapsă.

Apoi ce a urmat este de filme SF. Sau horror. Totuși, mai degrabă științifico-fantastice. Pentru că Tudor Băluță a reușit dubla în doar 5 minute, 23 și 28. Iar Alibec a închis ”masa” în prima repriză. 4-O, iar camerele TV l-au susprins pe Mutu perplex.

Săpunaru le-a dat de doi bani speranță fanilor giuleșteni în minutul 59, spălând o onoare care va fi greu reperată. Pentru că Alibec nu i-a lăsat pe giuleșteni să se bucure decât 2 minute. A prins o execuție și a făcut 5-1.

Louis Munteanu a creionat dezastrul pentru Rapid. A marcat de două ori în trei minute, iar tabela a arătat la final un ireal 7-2, cu Dugandzic transformând un penalty. Neinteresant pentru echipă, dar important pentru el, în cursa pentru titlul de golgheter.

De remarcat însă că din peluza vișinie n-a mai strigat nimeni nimic. De supărare? Sau dacă tot e anul centenar, mai bine să nu meargă titlul la FCSB?

Farul: Aioani – D. Kiki, Larie, Artean, Borza – T. Băluță, Nedelcu, Grameni – Alibec, L. Munteanu, Mazilu
Rezerve: Buzbuchi, Sîrbu, K. Boli, Casap, K. Doukoure, Mateus Barbosa, Sali, N. Popescu, V. Morar
Antrenor: Gheorghe Hagi

Rapid: H. Moldovan – R. Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, J. Morais – Kait, Al. Albu, Al. Ioniță II – Sefer, Dugandzic, Funsho Bamgboye
Rezerve: Drăghia, P. Iacob, Fl. Ștefan, Emmers, Papeau, Pănoiu, Ongenda, Costache, Luckassen
Antrenor: Adrian Mutu

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed