Femeia celebră care i-a sucit minţile lui Adrian Mutu, de nerecunoscut! Cum arată vedeta la 42 de ani. Imagini virale / Foto

Femeia celebră care i-a sucit minţile lui Adrian Mutu este de nerecunoscut!

Moran Atias este o actriţă din Israel, cu care antrenorul de la Rapid a avut o relație în anul 2005, imediat după ce Mutu divorțase de Alexandra Dinu.

Femeia celebră care i-a sucit minţile lui Adrian Mutu, de nerecunoscut

Moran Atias și Adrian Mutu s-au despărțit după câteva luni de relație, timp în care s-au bucurat de atenția presei, căci relația lor a fost intens mediatizată la acea vreme.

Acum, fostul model are 42 de ani și este într-o formă fizică de invidiat, în ciuda faptului că are un copil, conform AS.ro.

Pe de altă parte, Adi Mutu a mai fost și cu alte femei cunoscute, printre care Aida Yespica, Blu Cantrell, Moran Atias și Martina Stella.

Tehnicianul a dezvăluit în trecut motivul pentru care mariajul cu Alexandra Dinu nu a funcționat.

„Ne-am întâlnit și a fost dragoste la prima vedere. Tineri, foarte tineri, eu 21, ea 19! Abia plecasem în Italia, Alexandra rămânea în țară, era greu. Însă relația avansa, așa că am început să ne gândim la căsătorie și, după șase luni, am făcut acest pas. Voiam ca Gică Hagi și soția sa, Marilena, să ne fie nași. Era idolul meu. Au acceptat să ne fie părinți spirituali și în august 2000 ne-am căsătorit.

A fost o iubire fulgerătoare, de adolescenți, aș spune chiar de copii. Dacă mă uit înapoi, cred că la această vârstă un bărbat nu e copt, mai are de mâncat mămăligă. Atenție, nu spun că cei care se căsătoresc de tineri nu au șanse să rămână împreună, dar la noi nu a funcționat! Fiecare avea jobul său, eram vedete, simțeam presiune peste tot pe unde mergeam.

Presa era după noi, simțeam, așa, ceva ca o senzație de sufocare. Nu jucam, viitorul meu era incert și lucrul ăsta mă apăsa. Relația nu a mers din cauza tinereții”, a scris Adrian Mutu în cartea „Revenirea din Infern”, despre cea cu care a făcut un copil, pe Mario, născut în 2002.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed