Veste uriaşă pentru cei de la FCSB! S-a aflat chiar înaintea meciului. Aliat surpriză pentru vicecampioană

Veste uriașă pentru cei de la FCSB! Roș albaștrii au un aliat surpriză. Totul s-a aflat chiar înaintea meciului cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Cei de la FCSB au primit o veste neașteptată, înaintea partidei cu Sepsi. Deși „roș-albaștrii” întâlnesc cel mai slab adversar din play-off, formația lui Elias Charalambous a atras foarte mulți spectatori în tribune. Partida dintre vicecampioană și Sepsi va avea loc luni, de la ora 21:00.

FCSB – Sepsi atrage lumea în tribune

FCSB – Sepsi atrage lumea în tribune! Oficialii celor de la FCSB au vândut până în această dimineață nu mai puțin de 10.000 de bilete, iar până la ora meciului se estimează că se vor vinde în total 25.000 de tichete.

În cazul în care se va ajunge la o astfel de audiență, meciul ar intra în top 3 cele mai urmărite meciuri de acasă, din Superliga, ale celor de la FCSB.

La precedentul joc cu cei de la Sepsi, din finalul sezonului regular, vicecampioana a fost susținută din tribune de puțin peste 10.000 de fani. Totuși, la acel moment, echipa lui Gigi Becali era departe de lupta pentru titlu.

Acum, chiar dacă nu stă doar la mâna propriilor rezultate, trupa lui Elias Charalambous are șanse importante de a câștiga titlul, mai ales pentru că va exista un meci direct cu Farul Constanța.

„Roș-albaștrii” pot juca cu casa închisă

„Roș-albaștrii” pot juca cu casa închisă! Înafara etapei cu Sepsi Sf. Gheorghe, cei de la FCSB vor mai juca alte două meciuri pe teren propriu. Este vorba de partidele cu CFR Cluj și cu Rapid.

Meciurile respective vor atrage mulți oameni la stadion, mai ales pentru că în ultima rundă poate exista un derby cu șanse la titlu. Dacă cei de la FCSB vor putea câștiga campionatul la meciul cu Rapid, atunci sunt estimați aproximativ 50.000 de fani pe Arena Națională.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed