Tragedia momentului în fotbal! S-a stins din viaţă o adevărată legendă. A creat generaţia de aur a oraşului / Foto

Tragedia momentului în fotbal! S-a stins din viaţă o adevărată legendă. A creat generaţia de aur a oraşului. Vestea a venit ca un fulger pentru toată lumea. Nimeni nu se aştepta la o asemenea dispariţie.

Tragedie uriaşă în lumea fotbalului. S-a stins din viaţă omul care a creat marea echipă a celor de la Deportivo La Coruna.

Tragedia momentului în fotbal!

Este doliu uriaş în lumea fotbalului. A încetat din viaţă, la vârsta de 92 de ani, ”Vrăjitorul din Arteixo”, Arsenio Iglesias, conform marca.com. Arsenio Iglesias, supranumit ”Vrăjitorul din Arteixo” și cunoscut mai ales drept creatorul Super Depor, fabuloasa echipă a celor de la Deportivo La Coruna din anii ’90, a încetat din viață.

Iglesias a antrenat-o și pe Real Madrid, în 1996. Atunci, echipa de pe Santiago Bernabeu se afla într-un moment de criză al. A scris istorie pe banca celor de la Deportivo La Coruna, pe care a pregătit-o în patru rânduri: 1971-1973, 1982-1985, 1988-1991 și 1992-1995.

 

Ultimul mandat a însemnat și apariția lui Super Depor, cu care a promovat în prima ligă, a câștigat Cupa Spaniei (1995) și a devenit de două ori la rând vicecampion în Primera Division (1994 și 1995, plus un loc 3 în 1993). Aceste performanțe care au determinat convocarea la naționala iberică a mai multor fotbaliști de la echipa din Galicia. Reputatul tehnician ar fi împlinit pe 24 decembrie 93 de ani.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed