Anunţ crucial pentru Adrian Mutu şi Gică Hagi! Decizia tocmai a devenit oficială. S-a aflat chiar înaintea meciului care poate influenţa lupta pentru titlu

Anunţ crucial pentru Adrian Mutu şi Gică Hagi! Decizia tocmai a devenit oficială. S-a aflat chiar înaintea meciului care poate influenţa lupta pentru titlu. Farul-Rapid este un meci decisiv pentru ambele echipe.

Trupa lui Adrian Mutu vine după două victorii importante, în faţa celor de la FCSB şi CFR Cluj. Urmează duelul cu naşul Gică Hagi. Partida se va disputa la Ovidiu.

Anunţ crucial pentru Adrian Mutu şi Gică Hagi!

Cei de la CCA au decis ca arbitrul Cătălin Popa să conducă la centru partida Farul Constanţa – FC Rapid. Aceasta se va disputa sâmbătă, de la ora 21.30, în etapa a şaptea a play-off-ului Superligii.

Popa va fi ajutat de asistenţii George Florin Neacşu şi Mihai Marius Marica. Arbitri VAR vor fi Sebastian Colţescu şi Daniel Mitruţi, iar rezervă Szabolcs Kovacs. Observatori au fost delegaţi Vasile Bratu şi Dan Potocianu.

Înaintea duelului de la Ovidiu, Farul lui Hagi este lider în Superliga. Are trei puncte avans faţă de cei de la FCSB. De partea cealaltă, echipa giuleşteană se află în luptă pentru un loc de cupele europene. În acest moment, se află pe locul 5, cu 34 de puncte. Are un punct mai puţin ca CSU Craiova şi 4 sub cei de la CFR Cluj.

Sâmbătă va avea loc şi meciul FC Botoşani – Universitatea Cluj, de la ora 12.30, în etapa a şaptea a play-out-ului. Arbitrii şi observatorii confruntării au fost, de asemenea, decişi de către cei de la CCA.

Arbitri: Ionuţ Coza – Valentin Avram, Imre-Laszlo Bucsi – Cristian Moldoveanu

Arbitri VAR: Florin Andrei, Andrei Constantinescu

Observatori: Costin Ioan Toma, Ion Marin

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed