Gigi Becali face un anunţ crucial! Ce se întâmplă cu vedeta celor de la FCSB. De el depinde soarta titlului în Superliga

Gigi Becali face un anunţ crucial! S-a aflat ce se întâmplă cu vedeta celor de la FCSB. De el depinde soarta titlului în Superliga. Vicecampioana şi-a pierdut unul dintre cei mai importanţă jucători din lot.

Gigi Becali a venit cu amănunte de ultimă oră despre starea lui Malcom Edjouma. Mijlocaşul ar putea fi trimis în Serbia pentru a fi recuperat pe final de campionat.

Gigi Becali face un anunţ crucial!

Gigi Becali spune că Malcom Edjouma ar putea reveni pe gazon la FCSB tocmai în derby-ul cu CFR Cluj, programat duminică, 14 mai, în play-off-ul din Superliga.

Latifundiarul susține că are încredere deplină în jucătorul adus de la Botoșani şi nu are niciun conflict cu acesta. Afaceristul a anunțat că francezul poate fi apt de joc la derby-ul cu CFR Cluj, dacă va pleca în Serbia pentru a se trata la Marijana Kovacevic.

„M-a întrebat MM, azi. Eu am zis că o să avem nevoie de el. Dacă se duce acolo (n.r. în Serbia), o să îl avem la meciul cu CFR. E posibil să avem nevoie de el în repriza a doua.

E un jucător extraordinar, are calități. Dacă începe campionatul, va fi titular, dar acum nu ne mai permitem să riscăm nimic. Ne trebuie jucători de luptă, care participă la faza defensivă. Dacă te-au bătut Farul și CFR, la revedere!”, a spus Gigi Becali, în direct la Digi Sport.

Mihai Stoica a fost cel care a anunțat public gravitatea accidentării suferite de Malcom Edjouma. „Dacă nu merge la Belgrad, da, este sezon încheiat pentru el. Nu se ştie. El va decide. Pot să vă dau o informaţie în premieră: zilele trecute, la Belgrad, era Luka Modric. Malcom trebuie să decidă rapid. Problema lui se rezolvă la Marijana în 3-4 zile. Noi nu obligăm jucătorii să meargă acolo. Omrani, de exemplu, a avut o problemă, dar nu a dorit să meargă”, a spus Mihai Stoica, în direct potrivit Orange Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed