Florinel Coman a dat cărţile pe faţă! Şi-a ameninţat adversarele din Superliga: ‘Suntem mai puternici’ + Ce l-a nemulţumit pe jucător

Florinel Coman a dat cărţile pe faţă! Şi-a ameninţat adversarele din Superliga. Este nebunie totală cu patru etape înaintea finalului de play-off. Vicecampioana are 3 puncte în spatele liderului Farul.

În plus, Coman a făcut dezvăluiri din interiorul FCSB. Fotbalistul a vorbit și despre lupta pentru titlu, el lansând amenințări la adresa formațiilor Farul și CFR Cluj.

Florinel Coman a dat cărţile pe faţă

Jucătorul lui Gigi Becali are speranțe mari în acest sezon. El vrea ca echipa lui să câștige titlul de campioană, după 8 ani de pauză.

„Am ratat de multe ori titlul la mustață, dar acum fiecare jucător are mai multă experiență, este o dorință imensă de a câștiga acest campionat. Cred că noi suntem cea mai talentată echipă din prima ligă. Talentul face diferența față de restul echipelor.

A contat foarte mult familia, ca la fiecare jucător, cred. Am ridicat capul din pământ, am muncit mult, m-au ajutat și rezultatele echipei, mi-a fost mai ușor să-mi intru în mână”, a spus acesta.

Fotbalistul a mărturisit că s-a simțit nedreptățit de foarte multe ori, el amintind și de momentele în care s-a accidentat.

„Nu cred că este cea mai bună versiune a mea! (nr. dar) Am mai multă experiență, maturitate.

M-am simțit de foarte multe ori nedreptățit. Cred că oricine se gândește și-și pune întrebări. Este bine că reușim să trecem peste… Și să ne gândim ce-am făcut bine sau ce-am făcut rău.

Mi-a fost greu să accept să nu joc, că sunt accidentat, că stau departe de teren, de antrenamente. Faci totul separat și este foarte greu când vezi că cei din echipă au antrenamente frumoase și tu nu ești disponibil”, a mai spus Coman, conform GSP.ro.

Florinel Coman, despre Gheorghe Hagi

Atacantul de la FCSB a vorbit și despre prima sa echipă, Farul, dar și despre ajutorul pe care i l-a oferit Gheorghe Hagi.

„Domnul Hagi a venit la mine și mi-a spus că crede că sunt pregătit pentru a debuta. Mi-a spus că dânsul ia toată presiunea asupra lui, iar eu să fac doar ce am învățat. Să fiu la meci așa cum eram și la antrenamente.

Hagi m-a debutat în fotbalul românesc! Înseamnă foarte mult. Și nu doar pentru mine, pentru mai mulți jucători.

Nu este deloc ciudat (nr. că joacă împotriva fostei sale echipe). Eu sunt aici, am alte obiective și e normal să-mi doresc să câștige echipa la care sunt. Suntem mai puternici decât Farul și CFR, avem cea mai bună echipă, cel mai bun joc.

Mi-am dorit să ajung aici. Veneam la un club mare, aveam și prieteni aici. Atunci jucau preliminarii de Champions League, era alt nivel”, a mai afirmat acesta.

Coman s-a arătat nemulțumit de erorile de arbitraj din fotbalul românesc. Acesta a spus că astfel de greșeli îi demoralizează pe jucători.

„Doare când știi că dai totul pe teren și vin deciziile arbitrilor… Frustrant! E greu să te stăpânești, e foarte greu să nu spui ceva. Trei, patru zile te gândești doar la acel meci, apoi vine următorul și trebuie să câștigi, să uiți tot ce s-a întâmplat. Trebuie să te ridici și să mergi mai departe.

Ca să câștigăm titlul nu depindem doar de noi, dar e clar că trebuie să câștigăm tot. Trebuie să ne gândim doar la meciurile noastre, avem și meci direct cu Farul. Important este să câștigăm aceste patru meciuri pentru a ne îndeplini obiectivul”, a încheiat jucătorul de la FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed